Libnet.ro
UNICEF

16:15

Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri. Peste 5.000 elevi sunt afectati

Adevărul Adevărul,
Situatia unitatilor scolare din tara inchise din cauza gripei, miercuri. Peste 5.000 elevi sunt afectati

Ministerul Educatiei a transmis miercuri situatia gradinitelor, scolilor, liceelor inchise integral sau partial din cauza epidemiei de gripa. 495 elevi sunt afectati. continuă pe Adevărul

Situatia unitatilor scolare din tara inchise, luni, din cauza gripei

Zeci de unitati de invatamant din intreaga tara au cursurile suspendate din cauza epidemiei de gripa. Doua scoli, una in Ilfov si alta in Teleorman si-au suspendat integral activitatea din cauza numarului ridicat de elevi bolnavi. Peste 2. 000 copii sunt afectati, conform Ministerului Educatiei.

Patru cantine scolare din Bucuresti, inchise de ANPC Oua expirate si alimente tinute la temperaturile neadecvate, printre neregulile gasite

Oua expirate, sandvisuri neetichetate in totalitate, alimente cu continut ridicat de zaharuri ciocolata, prajituri cu crema, napolitane, acadele) sunt cateva din produsele pe care inspectorii de la Protectia Consumatorilor le-au gasit la magazinele din apropierea scolilor sau in scolile din Bucuresti in perioada 19 21 februarie 2020. Patru cantine scolare au fost inchise in urma neregulilor privind depozitarea mancarii, arata raportul de la Protectia Consumatorilor.

Situatia unitatilor scolare inchise in tara, marti, din cauza gripei. Peste 3.000 elevi, afectati

Ministerul Educatiei a transmis situatia scolilor care au cursuri suspendate integral sau partial marti, din cauza epidemiei de gripa. 208 elevi sunt afectati.

Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si o avertizare de cod portocaliu. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara. Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate si zonele vizate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben in trei judete din .

Premierul face apel la romanii din tara si din Italia sa nu se deplaseze in zonele afectate, respectiv sa vina in tara daca nu este necesar, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a facut, luni seara, un apel la romanii din tara sa evite deplasarile in zonele cu risc ridicat din Italia si la romanii din Italia sa nu revina in tara daca nu este necesar, pentru ca risca sa isi imbolnaveasca apropiatii, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza Italia.

Cursurile de la mai multe universitati din tara, suspendate de teama coronavirusului

Activitatea mai multor universitati din tara va fi suspendata pe fondul temerilor ca epidemia de coronavirus, asa-zisul Covid-19, s-ar putea raspandi si in Romania. Avand in vedere actualul context.

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Creste alarmant bilantul mortilor de gripa. Potrivit Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul persoanelor care au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )