Libnet.ro
UNICEF

17:30

Situatie alarmanta. Motivele primitive pentru care tot mai multi copii se nasc prematur

Adevărul Adevărul,
Situatie alarmanta. Motivele primitive pentru care tot mai multi copii se nasc prematur

Peste 10% dintre copiii nascuti in judetul Botosani vin pe lume inainte de termen. Cauzele acestui fenomen par mai degraba de Evul Mediu decat de secolul XXI. intre acestea, saracia, abuzul in familie sau lipsa de cultura sanitara. Multi copii raman cu sechele sau au probleme medicale de durata. continuă pe Adevărul

Managerul de la Marius Nasta: Tot mai multi pacienti netestati si cu forme severe de COVID ajung direct la ATI

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca un numar tot mai mare de pacienti ajung la spital direct in terapie intensiva, cu forme severe de pneumonie cauzata de COVID-19, ei nefiind testati pentru aceasta boala. Ea afirma ca aceste persoane apeleaza la medicul de familie sau suna la 112 abia atunci cand nu mai pot respira.

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Tot mai multi pacienti netestati ajung la spital cu forme severe de boala si necesita internarea la ATI

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, atrage atentia asupra faptului ca tot mai multi pacienti cu COVID-19 ajung la spital direct in sectiile de te.

Fructul care face minuni pentru romani. Este mai bun decat medicamentele

Un fruct pe care unii il ocolesc este foarte benefic pentru organism si e mai bun decat medicamentele. Despre ce e vorba si cum ai putea sa-l introduci mai mult in dieta ta zilnica? Fructul minune. Ce beneficii iti aduce daca il consumi? Toamna are mii de bunatati, iar pe langa peisajele boeme si energia .

Motivul pentru care Valentina Pelinel s-a indragostit de Cristi Borcea

Valentina Pelinel si Cristi Borcea traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Viata lor nu a fost intotdeauna roz, insa acum cei doi sunt mai fericiti ca niciodata si au o familie superba. Iata care este motovul pentru care Valentina Pelinel s-a indragostit de Cristi Borcea.

Doi barbati, prinsi in timp ce transportau 3.000 de masti FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienta

Doi barbati care au fost prinsi in timp ce transportau 3. 000 de masti FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienta, sunt cercetati de politistii din Bucuresti, potrivit News.

Piata lemnului este tot mai afectata de pandemie de coronavirus. Vanzarile s-au redus semnificativ

Directia Silvica DS) Tulcea a anuntat ca vanzarile de lemn inregistrate in acest an au fost mai mici cu aproape 25% decat cele de anul trecut, din cauza reducerii activitatii unor cumparatori, pe fondul.

Cum ne mentinem organismul sanatos cand petrecem tot mai mult timp in casa

Odata cu inchiderea salilor de sport si a limitarii timpului petrecut in exterior, posibilitatile de a desfasura activitati sportive si miscare fizica regulata au fost ingreunate. Aceste lucruri conduc la o crestere si mai mare a nivelului de sedentarism, deja ridicat in randul populatiei generale, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Conf. univ. dr. Razvan Ciortea: Tot mai multe afectiuni, ameliorate cu celulele stem

Transplantul de celule stem reprezinta unul dintre tratamentele cele mai inovatoare din ultimele dec.

Vaccinul anti-gripal versus vaccinul anti-Covid-19, care este mai eficient si ce inseamna asta

Romanii sunt printre cei mai reticenti din lume cand vine vorba de a se vaccina impotriva noului coronavirus. Singura sansa accesarea de informatii corecte si adevarate pe marginea acestui.

Zece motive pentru care doua asociatii de magistrati cer demiterea ministrului Justitiei

Doua asociatii ale magistratilor - Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie - cer demiterea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, invocand 10 motive, intre care tergiversarea modificarii legilor justitiei, refuzul sesizarii Comisiei de la Venetia cu privire la proiectele de modificare a legilor justitiei pe care le-a pus in dezbatere publica in 30 septembrie si neluarea unor masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului in instante si parchete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )