Libnet.ro
UNICEF

23:15

Situatie ciudata in 5 sectii din Sectorul 1 in care Tudorache a castigat la mare diferenta fata de Clotilde Armand. Procesele verbale nu apar semnate de delegatii USR-Plus

Hotnews Hotnews,
 Situatie ciudata in 5 sectii din Sectorul 1 in care Tudorache a castigat la mare diferenta fata de Clotilde Armand. Procesele verbale nu apar semnate de delegatii USR-Plus

In cel putin cinci sectii din Sectorul 1 pe care HotNews. ro a apucat sa le verifice, conform datelor de pe site-ul AEP, in fotografiile proceselor verbale lipsesc semnaturile delegatilor USR-Plus. in toate sectiile castigator la mare diferenta de voturi apare actualul primar PSD, Dan Tudorache. intr-una din sectii pe procesul verbal lipsesc chiar toate semnaturile delegatilor de la partide. continuă pe Hotnews

La noua sectii din Sectorul 1 se renumara voturile, la sapte dintre ele sunt erori substantiale

Avocatul Mihai Dragan, reprezentantul organizatiei PSD Sector 1 si al primarului Dan Tudorache, a an.

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Cine este Gheorghe Damian, primarul din Ciugud care a castigat al saselea mandat de primar cu peste 88% din voturi

Gheorghe Damian a obtinut cel de-al saselea mandat consecutiv de primar al comunei Ciugud, cu un procentaj de 88,2%, la o prezenta la vot de 68,5% in judetul Alba, media a fost de 50,12%. Comuna.

CTP ii desfiinteaza pe Piedone si pe locuitorii din sectorul 5: Un participant la crima

In urma alegerilor locale 2020, Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL, a castigat postul de primar al Sectorului 5 din Capitala. Victoria sa, insa, este una controversata in contextul in care acesta a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare, pentru abuz in serviciu in dosarul Colectiv. Unul dintre cei care s-a aratat consternat .

Ce s-a intamplat, de fapt, la sectiile din Sectorul 1. Momentele demne de filme

Candidatul PSD la Consiliul Local Sector 1, Sorin Catalin Tomescu a dat nas in nas cu cei de la USR si PNL in fata Biroului Electoral al Sectorului, ducand in brate 473 de procese verbale. Ce s-a intamplat la sectiile de votare din Sectorul 1 al Capitalei Un barbat cu bratele incarcate de procese verbale .

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre.

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Dosare penale pentru frauda la vot la doua sectii din judetul Gorj

La doua sectii de vot din comuna Matasari, judetul Gorj, autoritatile fac cercetari pentru frauda la vot dupa ce mai multi cetateni ar fi introdus in urna cate doua buletine de vot pentru functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )