Libnet.ro
UNICEF

15:01

Situatie dramatica la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Pacientii COVID-19 primesc tratament cu oxigen pe holurile unitatii medicale, in paturi improvizate (VIDEO)

B1 B1,
Situatie dramatica la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Pacientii COVID-19 primesc tratament cu oxigen pe holurile unitatii medicale, in paturi improvizate (VIDEO)

Intre timp imagini dramatice apar de la Institutul Matei Bals din Capitala. Acolo unde din cauza faptului ca nu mai sunt locuri pe sectia de terapie Intensiva, oamenii sunt tratati pe paturi de campanie, sau sunt. continuă pe B1

Video. Imagini sfasietoare la Institutul Matei Bals din Capitala. Pacientii zac pe holuri si primesc oxigen pentru a supravietui

Previziunile sumbre ale specialistilor s-au adeverit mai devreme decat am fi crezut vreodata. Avem dovada vie ca spitalele nu mai fac fata, iar pacientii sunt tinuti pe holuri cu tubul de oxigen langa ei. Recent, un martor prezent in Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a facut publice imaginile care descriu cel mai bine realitatea .

FOTOVIDEO Terapia Intensiva s-a mutat pe holuri. Imagini dramatice din Institutul Matei Bals: Pacienti cu COVID-19 conectati la oxigen direct pe holul spitalului

Pacienti cu COVID-19 sunt intinsi pe paturi de campanie sau conectati la oxigen direct pe holul Institutului Matei Bals din Bucuresti, din cauza ca in sectia de Terapie Intensiva si in saloane nu mai sunt locuri. Imagini dramatice din Institutul Bals au fost publicate in mediul online de un tanar din Bucuresti infectat cu coronavirus. Vedem o realitate a acestor zile si situatia nu e numai la Matei Bals, a comentat medicul Adrian Marinescu.

VIDEO: Situatie critica la Matei Bals: pacienti cu Covid-19, tratati pe holuri

Capacitatea de tratare a bolnavilor infectati cu Covid-19 la Institutul Matei Bals din Bucuresti e.

Medicul Adrian Marinescu, despre imaginile in care pacientii sunt tratati pe holuri: De cand am avut peste 1.000 de cazuri in Capitala, a devenit un lucru care se intampla aproape zilnic

Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Bucuresti, a vorbit, la Digi24, despre imaginile aparute pe o retea de socializare, in care bolnavii de Covid sunt tratati pe holuri pentru ca nu.

Terapia intensiva, pe holuri de spital: imaginile de la Matei Bals, ca sa intelegi gravitatea pandemiei

Un set de imagini de la Institutul Matei Bals din Bucuresti au devenit virale, la cateva ore dupa ce au fost postate pe Facebook de catre un pacient infectat cu noul coronavirus. Cam asa.

Pacienti COVID, tratati pe paturi de campanie, pe holurile Institutului Matei Bals! Mihai Gadea:Pur si simplu iti vine sa plangi uitandu-te la aceste imagini

In emisiunea Sinteza Zilei de marti seara, Mihai Gadea a prezentat cateva fotografii cutremuratoare, facutelunila InstitutulMatei Bals din Bucuresti, unde pacientii de COVID au ajuns sa fie tratati chiar si pe holuri. Cazul nu este singular, spitalele din toata tara fiind arhipline, din cauza numarului foarte mare de pacienti infectati cu COVID-19.

Imaginile dezastrului de la Matei Bals. Pacienti COVID-19, tratati pe holuri pentru ca nu mai au loc in saloane FOTO VIDEO

Imagini de la Spitalul Matei Bals din Capitala, in care pacientii stau pe scaune si primesc oxigen sau stau pe paturi de campanie pe holuri au fost postate pe Facebook, alaturi de comentariul Terapia intensiva s-a mutat pe holuri, explicatia medicului infectionist Adrian Marinescu fiind ca aceasta este realitatea acestor zile, iar situatii similare exista si in alte unitati medicale.

Actorul Gheorghe Visu, internat la Institutul Matei Bals dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19

Actorul Gheorghe Visu s-a infectat cu COVID-19 si este sub tratament medical.

Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Oamenii au crezut ca nu vad bine ce e pe asfalt

Situatie incredibila in Bucuresti. Pe o portiune a bulevardului Timisoara din Capitala, autoritatile locale au imprastiat deja sare, in cantitati mari. Reprezentantii primariei Sectorului 6 au spus ca totul a fost o proba, iar sarea a fost stransa. Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti De altfel, Primaria sectorului 6 a comunicat, la cererea Digi24, ca .

Cum arata vila de lux a Simonei Halep. Ce face Toni Iuruc in cartierul rezidential din Bucuresti

Simona Halep, ocupanta locului doi in ierarhia mondiala, a castigat cateva milioane bune din tenis. in afara de faptul ca este o buna sportiva, se pre ca se pricepe si la afaceri. A investiti ceva bani in afaceri imobiliare, in Constanta, acum se pare, si in Bucuresti. in Constanta, Simona are ridicata o vila, valorand .

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )