Libnet.ro
UNICEF

14:45

Situatie jenanta pentru Catalin Maruta. Cum a fost nevoit sa apara in emisiunea de la PRO TV FOTO

Playtech Playtech,
Situatie jenanta pentru Catalin Maruta. Cum a fost nevoit sa apara in emisiunea de la PRO TV FOTO

Catalin Maruta isi prezinta emisiunea la PRO TV de 12 ani, asa ca publicul l-a vazut in multe ipostaze. De aceasta data, vedeta TV a fost nevoita sa apara asa pe sticla. Situatie jenanta pentru Catalin Maruta Catalin Maruta a fost prezenta, alaturi de prietenii sai, joi seara, la cea de-a 19-a editie a Festivalul . continuă pe Playtech

Andra a facut anuntul urias. Ce a facut sotia lui Catalin Maruta cu 205.000 de euro: Minune de Craciun

Andra a facut un anunt impresionant in preajma Craciunului. Sotia lui Catalin Maruta a fost prezenta cu cateva zile in urma pe scena, alaturi de fiica ei, cand a reusit sa emotioneze pe toata lumea, datorita faptului ca au cantat in duet si au interpretat un colind. Cantareata a sustinut un concert la Opera Nationala .

Whats Up si Simina au avut o nunta ca-n povesti. Andra si Catalin Maruta le-au fost nasi

Whats Up se afla in centrul unui nou scandal, dupa ce si-a agresat actuala iubita, Alice Badea. O reactie cu privire la acest incident a oferit si Simina, fosta sotie a artistului, care a declarat ca se bucura ca nu este implicata si a precizat ca este alaturi de Alice. Whats Up si Simina au .

Lacrimi pentru CATALIN BOTEZATU! S-a intamplat dupa accidentul cumplit! Va anuntam cu regret ca...

Noi detalii au iesit la iveala despre accidentul in care a fost implicata masina celebrului creator de moda Catalin Botezatu. Una dintre masinile cunoscutului creator de moda a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )