Libnet.ro
UNICEF

14:45

Situatie socanta, la Spitalul Universitar din Capitala. Pacient mort, abandonat pe trepte

Playtech Playtech,
Situatie socanta, la Spitalul Universitar din Capitala. Pacient mort, abandonat pe trepte

In Romania secolului XXI inca ne mai lovim de indiferenta unor manageri de spitale, cadre medicale si nu numai. O situatie, deloc normala, a fost adusa in fata opiniei publice de catre un deputat USR, situatie intamplata la Spitalul Universitar din Bucuresti. Situatie socanta, la Spitalul Universitar din Capitala Toata lumea este obisnuita, atunci cand . continuă pe Playtech

Socant! Trupul unui pacient decedat, abandonat pe scarile interioare ale Spitalului Universitar din Bucuresti. Deputat: Mortii sunt abandonati cu orele. Precizarile facute de conducerea spitalului

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a semnalizat o situatie cel putin socanta pe care a intalnit-o la Spitalul Universitar din Bucuresti. Conducerea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a demarat o ancheta administrativa vinerea trecuta in cazul pacientului decedat care ar fi fost lasat infasurat intr-un cearceaf pe o targa, intr-o zona de evacuare in caz de incendiu.

FOTO Imagini cu trupul unui pacient abandonat pe scarile interioare dupa ce a murit la spitalul Universitar, publicate de Emanuel Ungureanu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, joi, pe pagina sa de Facebook, imagini cu trupul unui pacient abandonat cu orele pe scarile interioare, in dispret total fata de cel decedat dupa ce a murit la spitalul Universitar din Bucuresti.

Amenzi de 63.000 de lei, dupa controlul efectuat de inspectorii sanitari la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala

Sase amenzi contraventionale, in valoare totala de 63. 000 de lei, au fost aplicate, in urma controlului efectuat de inspectorii sanitari la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, a transmis.

Primele imagini de la rafuiala mafiota dintre interlopii Bebino si Joe din Capitala

Antena 3 publica primele imagini cu bataia de saptamana trecuta dintre doua clanuri mafiote. Bebino si Joe, doi dintre cei mai cunoscuti mafioti din Capitala, s-au confruntat in strada.

Gheorghe Dinca va fi mutat din Capitala in arestul din Slatina

Gheorghe Dinca este mutat azi din Arestul Central din Capitala la Slatina. Masura este necesara dupa ce dosarul a fost trimis in judecata de catre procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

Un tramvai a deraiat pe linia 41 din Capitala, iar circulatia este blocata de aproape o ora. STB: Pentru preluarea calatorilor s-a introdus o linie naveta

Circulatia tramvaielor de pe linia 41 din Capitala este blocata de aproximativ o ora. Unul dintre tramvaie a deraiat, in zona strazii Turda, anunta STB pe pagina de Twitter. Ulterior, reprezentantii STB au an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )