Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pe sleau, despre referendum. Partea a III-a: Un Parlament ce simpatizeaza gay-ii

Hotnews Hotnews,
 Pe sleau, despre referendum. Partea a III-a: Un Parlament ce simpatizeaza gay-ii

La referendum urmeaza sa precizam casatoria. Asadar, in loc de casatoria ) intre soti vom scrie acolo casatoria ) intre un barbat si o femeie. Ne inchipuim ca in felul acesta Parlamentul nu va putea nicicand sa schimbe Codul civil unde deja scrie ca asta inseamna soti sa acorde dreptul persoanelor de acelasi sex de a se casatori. Darputem, oare, sa credem ca exista o alta posibilitate pentru Parlament de a permite casatoria gay-ilor?!. continuă pe Hotnews

Pe sleau, despre referendum. Partea a II-a: Referendum pentru o precizare

Referendumul din 7 octombrie isi propune nu sa salveze omenirea, nu sa intareasca familia, nu sa dispara homosexualii, nu sa impiedice adoptia copiilor de ei. Ar trebui mult mai multe acte normative de modificat pentru toate astea. Nu. Referendumul isi propune sa defineasca un cuvant: soti. Asadar, nu e vorba despre drepturile omului, nici de familie sau de procreare, nu e vorba de Big Bang, nici macar de crestinism sau de iubirea dintre indivizi. Toata dezbaterea de pe bloguri, din biserici, din Parlament, de pe Facebook, din conferinte si de la televizor a fost despre orice altceva decat e vorba la acest referendum.

Pe sleau, despre referendum. Partea I: De ce judecatoarele nu stau la cratita?

Iau in mana Constitutia Romaniei. Deschid la articolul 1. Aici se vorbeste de Stat. Ce o fi Statul?, ma intreb. Eu sunt doar roman, astfel ca atunci cand merg intr-o alta tara, stiu ca ea reprezinta un stat strain si are o denumire. Cand ni se maresc taxele si impozitele, suntem suparati pe stat. Deci, daca statul o fi doar teritoriul dintre granite, atunci cum sa fii suparat pe el? Ori poate statul inseamna organele de la Bucuresti care iau decizii?.

Radu Banciu, despre referendum: Ce-i tampenia asta? Fiecare face ce vrea! / Dragnea si-a luat pe una cu 30 de ani mai tanara, i se rupe lui de familia traditionala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul privind familia traditionala. Referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc de-a lungul a doua zile, sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )