Libnet.ro
UNICEF

00:06

Sloane Stephens: Duelurile cu Simona Halep ma transforma ntr-o jucatoarea mai buna

Hotnews Hotnews,
 Sloane Stephens: Duelurile cu Simona Halep ma transforma ntr-o jucatoarea mai buna

Sincera, asa cum a obisnuit in ultimul an, Sloane a vorbit frumos despre Simona si modul in care romanca o face sa devina mai buna cu fiecare meci direct care trece: E foarte greu sa joci tenis, dar e foarte frumos cand poti juca in fata unui asemenea public. Duelurile cu Simona ma transforma intr-o jucatoarea mai buna. Va iubesc pe toti, multumesc, a declarat Stephens, la finalul meciului, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala Rogers Cup. Meciul are loc astazi

Americanca Sloane Stephens locul 3 WTA) a invins-o pe Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in finala turneului de la Montreal, unde o va intalni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programata de la ora 20.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la Montreal Canada), dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 6-4 / Halep, campioana la Montreal dupa o finala memorabila

Simona Halep 1 WTA) a castigat pentru a doua oara in cariera turneul Rogers Cup de la Montreal, dupa o partida extrem de echilibrata, cu multe rasturnari de situatie si poate una dintre cele mai frumoase din acest sezon. Liderul mondial a invins-o in trei seturi pe americanca Sloane Stephens 3 WTA), scor 7-6 6), 3-6, 6-4, dupa doua ore si 40 de minute de tensiune si tenis spectacol.

Rogers Cup: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 20:30) / Reeditarea finalei de la Roland Garros n ultimul act de la Montreal

Dupa finala de la Roland Garros, Simona Halep va lupta cu americanca Sloane Stephens pentru un nou trofeu. Cele doua jucatoare se vor intalni in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, unde Halep s-a mai impus si in anul 2016. Confruntarea se va disputa de la ora 20:30 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Cum a reusit Darren Cahill sa o puna pe linia de plutire pe Simona Halep, intr-un moment delicat al meciului cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus in finala turneului de la Montreal, unde a invins-o pe americanca Sloane Stephens, dupa un meci magistral, incheiat in trei seturi.

Mesajul viral anti-PSD, scandat in timpul finalei de la Montral dintre Simona Halep si Sloane Stephens

Simona Halep, locul 1 WTA, joaca duminica seara finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 3 WTA. in primul set, cand scorul era 1-1, un fan prezent in trubu.

FOTO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala tirneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

VIDEO Un roman a strigat M..e PSD in timpul finalei de la Montreal, dintre Simona Halep si Sloane Stephens. Cine e barbatul

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

LiveText Simona Halep vs Sloane Stephens 7-6 (6), 3-6, 3-2

Calificata in a cincea sa finala de simplu din acest an, Simona Halep se afla in fata celui de-al treilea trofeu. in ultimul act al turneului Rogers Cup de la Montreal, liderul mondial se va duela cu americanca Sloane Stephens 3 WTA), pe care a invins-o ultima data in finala de la Roland Garros. Partida poate fi urmarita in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )