Libnet.ro
UNICEF

10:15

SmartDreamers obtine o investitie de 1,2 milioane de euro, n urma unei noi runde de finantare. Urmeaza extinderea operatiunilor la nivel global

Hotnews Hotnews,
 SmartDreamers obtine o investitie de 1,2 milioane de euro, n urma unei noi runde de finantare. Urmeaza extinderea operatiunilor la nivel global

SmartDreamers, compania specializata in solutii software de Recruitment Marketing Automation, a obtinut o investitie de 1,2 milioane de euro, in urma unei noi runde de finantare incheiata in luna octombrie. Runda de investitie a fost condusa de fondul GapMinder Venture Partners, o alta parte din capital apartinand fondului de investitii private equity Catalyst Romania. Banii vor fi folositi pentru extinderea operatiunilor SmartDreamers la nivel global. continuă pe Hotnews

webPR SmartDreamers obtine o investitie de 1,2 milioane de euro, n urma unei noi runde de finantare. Urmeaza extinderea operatiunilor la nivel global

SmartDreamers, compania specializata in solutii software de Recruitment Marketing Automation, a obtinut o investitie de 1,2 milioane de euro, in urma unei noi runde de finantare incheiata in luna octombrie. Runda de investitie a fost condusa de fondul GapMinder Venture Partners, o alta parte din capital apartinand fondului de investitii private equity Catalyst Romania. Banii vor fi folositi pentru extinderea operatiunilor SmartDreamers la nivel global.

SmartDreamers obtine o investitie de 1,2 milioane de euro in urma unei noi runde de finantare: care sunt planurile companiei

SmartDreamers, compania specializata in solutii software de Recruitment Marketing Automation, a obtinut o investitie de 1,2 milioane de euro, in urma unei noi runde de finantare incheiata in luna octombrie. Runda de investitie a fost condusa de fondul.

Site-ul de joburi SmartDreamers primeste o finantare de 1,2 milioane euro

SmartDreamers, compania specializata in solutii software de Recruitment Marketing Automation, a obtinut o investitie de 1,2 milioane de euro, in urma unei noi runde de finantare incheiata in luna octombrie. Runda de investitie a fost condusa de fondul GapMinder Venture Partners, o alta parte din capital apartinand fondului de investitii private equity Catalyst Romania.

Audi a acceptat sa plateasca 800 milioane euro amenda n Germania pentru ilegalitatile din scandalul Dieselgate

Audi, parte a concernului Volkswagen, este de acord sa plateasca amenda de 800 milioane euro in Germania in cadrul scandalului motoarelor trucate. Audi a acceptat amenda aplicata de parchetul de la Munchen si isi recunoaste responsabilitatea, spune compania. Fostul sef, Rupert Stadler, a fost retinut in iunie.

114 milioane euro fonduri europene pentru educatie

Ministerul Educatiei Nationale a semnat doua contracte de finantare din fonduri europene, in valoare totala de 114 milioane euro.

Fonduri europene 2018: Peste 29 milioane Euro pentru firme IT mici si mijlocii. Descarca ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlicii IMM) din domeniul tehnologiei informatiei ITC) vor putea obtine noi fonduri europene, printr-o linie de finantare in valoare totala de peste 29 de milioane de euro pentru care s-a anuntat perioada de depunere online a proiectelor.

Paginademedia.ro: 4,8 milioane de euro - suma oferita pentru Prima TV. Creditorii postului, de acord cu vnzarea

Vanzarea Prima TV catre compania care detine posturile Look TV se apropie de final, scrie Paginademedia. ro, informand ca, la Adunarea Generala de marti, creditorii postului de televiziune au fost de acord cu vanzarea statiei. Paginademedia. ro anunta si care este oferta pe care Cristi Burci o are pentru Prima TV: 22,4 milioane de lei ~4,8 milioane euro).

Cursuri de calculatoare pentru someri si persoane dezavantajate, printr-un proiect de 5 milioane Euro

Romanii fara un loc de munca si alte persoane defavorizate vor putea sa urmeze cursuri de utilizare a calculatorului, intr-un viitor proiect de 5 milioane de euro, finantat prin Politica de coeziune a Uniunii Europene, potrivit unui ghid scos luni in dezbatere publica.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 648 milioane euro, in primele 8 luni. Deficitul cauzat de importuri a ajuns la 5,8 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 648 milioane de euro in primele opt luni ale acestui an, in timp ce deficitul balantei de plati a ajuns la 5,83 miliarde euro, din cauza importurilor, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Primaria Capitalei a alocat 111 milioane euro pentru investitiile din sanatate

Primaria Capitalei a alocat, in acest an, 111 milioane de euro pentru investitiile din sectorul sanatatii, un buget record, comparativ cu ultimii 25 de ani, dupa cum ne-au transmis reprezentantii Municipalitatii.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )