Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC la Casa Alba: Seful Cancelariei lui Donald Trump va demisiona

B1 B1,
SOC la Casa Alba: Seful Cancelariei lui Donald Trump va demisiona

John Kelly se pregateste sa demisioneze din fruntea Cancelariei presedintelui Donald Trump in urmatoarele zile, anunta doua surse apropiate situatiei de la Casa Alba pentru CNN. La 17 luni dupa numirea. continuă pe B1

Seful Cancelariei de la Casa Alba va demisiona - surse

John Kelly, seful personalului de la Casa Alba, vrea sa demisioneze in urmatoarele zile, au afirmat vineri surse politice de la Washington. in urma cu mai bine un an si jumatate Kelly si presedintele Trump.

Casa Alba face presiuni asupra producatorilor auto germani pentru a extinde investitiile americane

Oficialii administratiei Trump s-au intalnit marti, pentru a determina directorii executivi ai companiilor de automobile germane sa-si extinda investitiile in Statele Unite, deoarece Casa Alba are in vedere impunerea unor noi tarife pentru vehiculele fabricate in Europa, scrie Reuters. Casa Alba face presiuni asupra producatorilor auto germani pentru a extinde investitiile americane.

Donald Trump redistribuie un tweet straniu, fara nicio baza reala: La Paris, oamenii scandau 'l vrem pe Trump' / Presa vrea sa ascunda rebeliunea clasei medii mpotriva marxismului cultural

Pe strazile din Paris, protestatarii scandau un mesaj simplu: il vrem pe Trump. Aceasta este teoria avansata, in ciuda oricaror evidente, de un comentator conservator si redistribuita pe Twitter de Donald Trump, presedintele celei mai mari puteri mondiale, scrie AFP.

Donald Trump ar urma sa o numeasca pe Heather Nauert, fosta jurnalista Fox News, ambasadoare SUA la ONU

Presedinte american, Donald Trump, a decis sa o numeasca pe Heather Nauert, actuala purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat, ambasadoarea SUA la ONU, conform unei surse familiare cu situatia care a informat Reuters, scrie The Guardian.

SUA: Donald Trump considera ca ar trebui sa aiba o cota de popularitate de 75%

Presedintele american Donald Trump nu si-a ascuns niciodata gustul pentru provocari si exagerari. Astfel, a estimat el joi, cota sa de popularitate, care abia depaseste 40%, ar trebui sa fie de fapt de 75%, relateaza AFP.

John Kelly, seful cancelariei lui Trump ar urma sa demisioneze. Cei doi nici nu-si mai vorbesc

John Kelly ar urma sa demisioneze din functia de sef al cancelariei Casei Albe in urmatoarele zile, potrivit unor surse citate de CNN.

Donald Trump, declara RAZBOI masinilor electrice: Decizia de ULTIMA ORA luata la Casa Alba

Decizie radicala la Casa Alba privind masinile electrice! Administratia Trump intentioneaza sa elimine subventiile pentru acest tip de autoturisme, dar si pentru si alte industrii, cum este cea a energiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )