Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC iN CAZUL CARACAL! S-a descoperit UNDE ESTE iNGROPATA Alexandra Macesanu! ANUNTUL facut de anchetatori

B1 B1,
SOC iN CAZUL CARACAL! S-a descoperit UNDE ESTE iNGROPATA Alexandra Macesanu! ANUNTUL facut de anchetatori

O echipa de anchetatori s-a deplasat joi la cimitirul din Caracal, in cautarea ramasitelor pamantesti ale Alexandrei Macesanu, fata disparuta din Caracal, in luna iulie a acestui an. continuă pe B1

SOC in cazul Caracal! A mai aparut iNCA O VICTIMA a lui GHEORGHE DINCA! MARTURISIRI iNGROZITOARE!

SOC in cazul Caracal! O adolescenta de 18 ani a declarat ca ar fi fost victima lui Gheorghe Dinca! PROFETIE SOCANTA FACUTA DE ARSENIE BOCA! A ANUNTAT MOARTEA FOSTULUI PRESEDINTE! LA ASTA NU SE ASTEPTA.

O noua ipoteza in Cazul Caracal. Anchetatorii au mers la mormantul parintilor lui Dinca. Ce probe au gasit

Anchetatorii iau in calcul noi piste pentru cazul Caracal. Exista chiar informatii potrivit carora Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, ar fi incendiat oasele altei persoane. Pentru a induce autoritatile in eroare, la inceputul anchetei, fostul mecanic auto din Caracal le oferea informatii false. O noua .

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Colegele Alexandrei Macesanu, chemate la audieri

Noi detalii apar in cazul Caracal. Potrivit informatiilor obtinute de Antena 3, colegele Alexandrei Macesanu vor fi audiate de procurorii DIICOT, abia la patru luni de la disparitia fetei. Anchetatorii merg sa .

Auzatii incendiare dupa audirea medicilor IML care au realizat expertizele in cazul Caracal. Avocatii familiilor sustin ca organele statului iau in ras ancheta penala

Acuzatii incendiare dupa audierea medicilor legisti care au realizat expertizele in cazul Caracal. Avocatii familiilor Macesanu si Melencu au declarat ca organele statului iau in deradere ancheta penala si.

Acuzatii incendiare dupa audirea medicilor IML din cazul Caracal. Avocatii familiilor sustin ca organele statului iau in ras ancheta penala

Acuzatii incendiare dupa audierea medicilor legisti care au realizat expertizele in cazul Caracal. Avocatii familiilor Macesanu si Melencu au declarat ca organele statului iau in deradere ancheta penala si.

SOC la Caracal! S-A SINUCIS! Autoritatile au CONFIRMAT DECESUL!

SOC la Caracal! Un politist s-a sinucis! Avea 31 de ani si a fost gasit impuscat. Autoritatile au confirmat sinuciderea.

Cazul Caracal. Procurorul general anunta ca va trimite DIICOT dosarul privind modul in care INML a facut expertiza ADN in cazul Alexandrei

Dosarul de la Parchetul General privind modul in care Institutul National de Medicina Legala a facut expertiza ADN in cazul Alexandrei Macesanu va fi trimis la DIICOT, pentru a fi conexat cu cel al crimelor din Caracal, a anuntat marti procurorul general Bogdan Licu.

CAZUL CARACAL. Procurorul general trimite DIICOT dosarul privind modul in care INML a facut expertiza ADN in cazul Alexandrei

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anuntat, marti, ca va trimite DIICOT dosarul privind modul in care INML a facut expertiza ADN in cazul Alexandrei Macesanu si a oaselor gasite la liziera.

CAZUL CARACAL. Medici de la INML, audiati in dosarul crimelor lui Gheorghe Dinca

Medici de la INML sunt audiati, luni, la sediul IGPR, in dosarul de la Caracal. Avocatul Tonel Pop anunta ca acestia trebuie sa dea declaratii cu privire la expertizele fragmentelor osoase descoperite in.

Cazul Caracal: Medicii care au analizat probele ADN, chemati la audieri

Medicii legisti care s-au ocupat de cazul tragediei din Caracal au fost chemati, luni, la audieri la Inspectoratul General al Politiei Romane. Acestia trebuie sa dea explicatii privind probele ADN din butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dinca, dar si din liziera.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )