Libnet.ro
UNICEF

22:45

SOC in lumea mondena: ADEVARUL despre relatia dintre Andreea Marin si noul ei iubit

B1 B1,
SOC in lumea mondena: ADEVARUL despre relatia dintre Andreea Marin si noul ei iubit

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brincoveanu are un venit destul de mare tinand cont ca este angajat al ambasadei din Libia. continuă pe B1

Da, e adevarat... ADEVARUL despre relatia dintre ANDREEA ESCA si ALEXANDRE ERAM tocmai a iesit la iveala...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, iar parinti spirituali le-au fost Ana si George Copos. Cateva luni mai tarziu s-a nascut fetita a.

Printul Harry a vorbit deschis despre relatia cu mama sa vitrega, Ducesa de Cornwall: Ar trebui sa va para rau pentru ea FOTO

Printul Harry 33 de ani) a vorbit cu sinceritate despre relatia pe care o are cu sotia tatalui sau, Camilla 71 de ani), punand astfel capat speculatiilor privind tensiunile existente in Familia Regala britanica din cauza aventurii pe care Printului Charles a avut-o cu actuala sa partenera inainte de a divorta de Printesa Diana.

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care.

SOC in lumea mondena! O vedeta de TELEVIZIUNE are probleme GRAVE de sanatate: NU SE MAI POATE RIDICA DIN PAT

Madalin Ionescu trece prin momente dificile din cauza unei stari de rau care s-a declansat dupa ce a consumat pepene rosu. Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Varsaturi non stop ! Asta dupa ce am mancat.

SOC in lumea mondena! SMILEY e in lacrimi: Sunt COMPLESIT! Anuntul a fost facut, chiar de ziua vedetei! Fanilor nu le-a venit sa creada

Indragitul cantaret Smiley marturisste pe retelele de socializare ca a fost miscat de cele peste 10. 000 de mesaje de felicitare primite de la fani cu ocazia zilei de nastere a artistului. Am avut.

NE DESPARTIM: Anuntul bomba facut de LAVINIA PARVA despre relatia cu STEFAN BANICA Jr...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cu toate acestea, cantareata a marturisit ca nu este totul roz in viata de cuplu ca apar uneori momente in care.

Adevarul despre pestii contaminati cu mercur. Care sunt cei mai periculosi

In ultimii ani se discuta foarte mult despre riscul intoxicarii cu mercur in cazul consumului de peste oceanic, din regiunile cu ape extrem de poluate. Aceste posibile riscuri nu ar trebui totusi sa ne faca.

Au spus ADEVARUL despre PENSII: Sapte milioane de oameni sunt AFECTATI!

Asociatia care reprezinta administratorii de pensii private din Romania il contrazice, in termeni fermi pe Darius Valcov, strategul din spatele programului de guvernare al PSD. La mijloc este vorba despre pensiile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )