Libnet.ro
UNICEF

07:30

SOC in lumea televiziunii: , in lacrimi: Din pacate este vorba de...

B1 B1,
SOC in lumea televiziunii: , in lacrimi: Din pacate este vorba de...

In cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi de joi seara, a izbucnit in lacrimi, cauza fiind povestea de viata foarte dureroasa a unei invitate a emisiunii. Fiul meu a pierit cand. continuă pe B1

Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de ...

Dupa ce a auzit de o drama pe care niciun parinte nu ar vrea sa o experimenteze, a izbucnit in lacrimi in propria emisiune. O femeie a povestit ca si-a pierdut copilul in varsta de doar.

Tragedie mai mare nu exista! Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de ...

Dupa ce a auzit de o drama pe care niciun parinte nu ar vrea sa o experimenteze, a izbucnit in lacrimi in propria emisiune. O femeie a povestit ca si-a pierdut copilul in varsta de doar.

, aroganta maxima! I-a lasat pe toti masca!

A fost pusa pe glume in editia de luni a emisiunii sale. in contextul in care tocmai s-a desfasurat Campionatul Mondial de fotbal, ea le-a dat un sfat femeilor care nu sunt interesate sa.

As vrea sa punem capat... BOMBA mondena a explodat: a facut anuntul prin care si-a lasat toti fanii cu gura CASCATA...

A vorbit recent despre dieta pe care o urmeaza si a recunoscut ca nu e deloc asa simplu. Eu as vrea sa pun capat acestui mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosite care spun ca.

Lovitura pentru fanii EXALTON! Incredibil ce se va intampla cu al doilea sezon! Din pacate vestile au fost CONFIRMATE...

Dupa sucesul primului sezon al competitiei Exalton Romania, romanii se inghesuie acum sa plece in Dominicana pentru cel de-al doiloea sezon al emisiunii. Din pacate cei care doresc sa.

TRAGEDIE in lumea mondena! BIANCA DRAGUSANU a fost BATUTA cu bestialitate! Din pacate TRUPUL vedetei A CEDAT! Fanii sunt in STARE DE SOC

Detalii incendiare din trecutul amoros al Biancai Dragusanu au iesit abia acum la suprafata! Prezentatoarea TV a avut parte de o experienta traumatizanta inainte de a deveni vedeta cunoscuta de.

Amanunte teribile despre : Injectii in burta in fiecare zi... panica totala in showbiz...

In urma cu aproape un an, i s-a inceplint cel mai mare vis, acela de a deveni mama. in luna septembrie a anului trecut, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe fiica ei, Bella Victoria.

DOLIU in presa romaneasca! Din pacate, A MURIT la doar 42 de ani! I s-a facut rau pe strada... (FOTO)

Doliu in lumea presei! Jurnalistul bihorean Andrei Sandor a murit la varsta de doar 42 de ani. Potrivit unor surse medicale, Andrei Sandor in varsta de 42 de ani i s-a facut rau pe strada in cursul.

Ramas bun, Viorel... Da, e adevarat! Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca, in trecut, a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam.

Din pacate, medicii au confirmat tot: Andreea Marin, DE URGENTA la spital! Desi a vrut sa-l ascunda, adevarul TERIBIL a iesit la iveala...

In urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, iar saptamana trecuta, vedeta a fost vazuta la doua clinici cunoscute din Capitala. Mai mult, aceasta s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )