Libnet.ro
UNICEF

13:00

SOC MONDEN! Fuego si Mirabela Dauer nu se mai ascund! S-a aflat totul despre RELATIA BOMBA! Irina Loghin e ULUITA (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC MONDEN! Fuego si Mirabela Dauer nu se mai ascund! S-a aflat totul despre RELATIA BOMBA! Irina Loghin e ULUITA (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata Mirabela Dauer si-a aniversat nu de mult ziua de nastere. Artista a implinit varsta de 72 de ani, iar Fuego i-a transmis un mesaj emotionant. continuă pe B1

S-a aflat RELATIA dintre Fuego si Mirabela Dauer! Asta da BOMBA MONDENA

Celebra cantareata Mirabela Dauer si-a aniversat nu de mult ziua de nastere. Artista a implinit varsta de 72 de ani, iar Fuego i-a transmis un mesaj emotionant.

LACRIMI pentru MIRABELA DAUER! S-a intamplat iN ACEASTA DIMINEATA! Romania, iN STARE DE SOC

Celebra cantareata de muzica usoara Mirabela Dauer si-a surprins fanii cu un nou mesaj emotionant distribuit pe retelele de socializare! in ultima postare a Mirabelei Dauer se vorbeste despre faptul.

CUTREMUR MONDEN! Mirabela Dauer, batuta cu BESTIALITATE! Abia mai poate sa vorbeasca...

In timpul celui de-al doilea mariaj, Mirabela Dauer a avut parte de momente dramatice! Sotul ei de atunci, Traian Popovici, a recunoscut chiar ca a batut-o cu fierul de calcat si a amenintat-o cu.

BOMBA! DEZVALUIRI despre marele SECRET al MIRABELEI DAUER! Raoul rupe tacerea!

Cantaretul Raoul a recunoscut intr-un interviu ce relatie are de fapt cu celebra cantareata Mirabela Dauer, dupa o colaborare de peste 10 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )