Libnet.ro
UNICEF

05:00

SOC la nationala Romaniei: Cosmin Contra a ajuns pe PATUL de SPITAL! Mesajul care i-a iNGROZIT pe fani: imi pare rau ca... (FOTO)

B1 B1,
SOC la nationala Romaniei: Cosmin Contra a ajuns pe PATUL de SPITAL! Mesajul care i-a iNGROZIT pe fani: imi pare rau ca... (FOTO)

Cosmin Contra, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost operat la piciorul stang marti, la Madrid. Tehnicianul, in varsta de 42 de ani, suferise o ruptura la tendonul lui Ahile, la. continuă pe B1

Cosmin Contra: Sunt greseli de arbitraj care ma fac sa cred ca arbitrul a prins o zi foarte slaba.Daca a fost 11 metri, eliminare sigur nu a fost

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, duminica, dupa remiza din meciul cu Serbia, scor 0-0, ca il bucura acest rezultat, in contextul in care echipa a jucat o repriza cu un om in minus.

Cosmin Contra: Gabi Tamas e foarte afectat. Mai realist e sa speram la locul doi

Reprezentativa Romaniei a remizat, duminica, pe Arena Nationala, scor 0-0, cu selectionata Serbiei, intr-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Natiunilor, in care a jucat o repriza in inferioritate numerica si oaspetii au ratat un penalti.

Cinci fete de la un centru de plasament au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice

Cinci adolescente cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, de la un centru de plasament din Iasi, au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice. in acest caz au fost declansate anchete. Conform.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )