Libnet.ro
UNICEF

09:30

Soc pe piata valutara. Euro explodeaza din cauza crizei politice

Antena3 Antena3,
Soc pe piata valutara. Euro explodeaza din cauza crizei politice

Euro explodeaza din cauza crizei politice. Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, marti, un curs de 4,6599 lei pentru un euro. Atentie! Este cel mai mare euro din istorie. Ionel Danca,. continuă pe Antena3

Din cauza vantului puternic, porturile maritime au fost inchise

Din cauza vantului puternic, sambata, porturile maritime, din judetul Constanta, raman inchise. in judetul Constanta, din cauza vantului puternic, raman.

Euro s-a apreciat la 4,6377 lei

Euro a crescut, in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, cu 0,029 bani fata de leu, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,6377 lei/euro.

Tensiuni in coalitia de guvernare, din cauza scandalului din PSD

Scandalul din PSD a provocat fierbere si in coalitia de guvernare. Conducerea ALDE se va intalni luni dupa-amiaza, pentru a discuta despre situatia din interiorul.

ALERTA. 12.000 de persoane evacuate din cauza ERUPTIEI unui VULCAN din Filipine

Alerta de eruptie iminenta a unui vulcan din Filipine. Expertii spun ca vulcanului Mayon ar putea erupe in urmatoarele zile, aruncand lava si roci fierbinti cu o viteza de 60 km / h, scrie.

Dialog tragi-comic intre politisti si un sofer beat: Nicusor, de ce bei, Nicusor? Din cauza femeilor, de ce? (VIDEO)

Un vasluian in varsta de 28 de ani a fost protagonistul unui accident rutier pe fondul consumului de bauturi alcoolice care putea avea urmari grave. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Interogat de.

Atac informatic asupra portalului instantelor de judecata, blocat din cauza numarului mare de cereri

Portalul instantelor de judecata din Romania, portal. just. ro, este blocat ca urmare a lansarii de mii de cereri simultan cu ajutorul unor aplicatii, transmite Agerpres. Un mesaj postat de administratorii portalului arata ca exista si unele defecte tehnice.

Alerta critica in Filipine din cauza eruptiei vulcanului Mayon

Filipine este in stare de alerta critica in fata unei posibile eruptii a vulcanului Mayon din estul tarii, a stabilit Institutul seismologic. Vulcanul a intrat in eruptie la finalul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )