Libnet.ro
UNICEF

18:45

SOC la PRO TV! Este vorba despre boala CUMPLITA a lui Cabral. Informatia a fost CONFIRMATA

B1 B1,
SOC la PRO TV! Este vorba despre boala CUMPLITA a lui Cabral. Informatia a fost CONFIRMATA

Cabral Ibacka a trecut prin momente cumplite, in urma cu doar cateva saptamani. indragitul prezentator de la PRO TV este cel care a facut anuntul pe blogul sau, dar si pe instahram. El a povestit ca s-a. continuă pe B1

SOC in muzica populara! Este vorba despre IRINA LOGHIN! Anuntul, facut in urma cu PUTIN TIMP

Marea artista de muzica populara, Irina Loghin, a implinit, marti, 80 de ani.

CARMEN HARRA arunca BOMBA: Nu apuca 60 de ani! Este vorba despre...

Carmen Harra mai face o marturisire socanta. Celebra prezicatoare a declarat ca a stiut inca de cand s-a casatorit ca sotul ei va muri inainte de a implini 60 de ani. L-am cunoscut pe sotul.

NEBUNIE la Pro TV! Probleme cu legea pentru celebrul FIRICEL din Las Fierbinti... Detalii INCENDIARE despre audierea lui la DIICOT!

Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe celebrul personaj Firicel din serialul Las Fierbinti de la Pro TV, a fost audiat, miercuri, in dosarul in care este cercetat penal pentru ca a fost prins drogat si.

A MURIT! CARMEN HARRA a avut DREPTATE! Este vorba chiar despre...SOC iN SHOWBIZ

Carmen Harra mai face o marturisire socanta. REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMANI CARE VOR MURI PANA LA FINALUL ANULUI! GALERIE FOTO CUTREMURATOARE) Celebra prezicatoare a declarat ca a stiut inca.

Telekom, scrisoare deschisa in care critica dur gestul facut de Pro TV: O manevra incalificabila de influentare a negocierilor

Telekom a transmis o scrisoare deschisa in care acuza postul Pro TV ca a denigrat si a calomniat compania printr-o tactica brutala, referindu-se la faptul ca postul a rulat agresiv un anunt potrivit caruia ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen incepand cu data de 1 martie.

Barbatul a observat ceva plutind la malul apei inghetate. S-a apropiat sa vada despre ce este vorba. Cand a inteles, nu a stat pe ganduri (VIDEO)

Barbatul a observat ceva plutind la malul apei aproape inghetata si s-a apropiat sa vada despre ce este vorba. Cans si-a dat seama ce este, nu a ezistat si s-a descaltat pentru a putea intra in.

E NUNTA anului in Romania: Un miliardar se RECASATORESTE cu sotia de care a divortat! Da, este vorba chiar de...

S-au iubit, s-au certat, au divortat iar acum se iubesc din nou. Prin urmare a mai cerut-o o data si a zis DA. Este vorba de bossul miliardar de la eMag, Flanco Beraria H. Iulian Stanciu, si femeia.

Telekom reactioneaza dupa anuntul facut de Pro TV ca ar putea iesi din retea. Care este motivul neintelegerilor

Reprezentantii Telekom s-au declarat surprinsi de faptul ca Pro TV a anuntat ca de la 1 martie s-ar putea sa iasa din retea si au dezvaluit care este motivul neintelegerilor.

La un pas de MOARTE! Medicii i-au dat doar 48 de ore. Din pacate, este vorba de indragitul... (FOTO)

Adrian Telespan si prietena lui, Ana Morodan, cunoscuta in online sub numele de contesa digitala, fac un cuplu controversat la Asia Express. Daca Ana Morodan este si vedeta tv, despre partenerul ei,.

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen: motivul invocat de post

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen, contractele de retransmisie dintre cablisti si post urmand sa expire in curand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )