Libnet.ro
UNICEF

17:01

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA, de fapt, vedeta in REALITATE! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA, de fapt, vedeta in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este, cu siguranta, una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV. De foarte multi ani, Neti prezinta rubrica Horoscop. De asemenea, are acelasi look de cand a aparut pe. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Motivul pentru care indragita prezentatoare SI-A DAT DEMISIA! Acum, e OFICIAL! CE LOVITURA

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV si-a dat demisia! Este vorba despreRaluca Arvat, care a prezentat mai bine de 20 de ani stirile sportive. Eaa dezvaluit acum motivul plecarii de.

Horoscop Neti Sandu 10 decembrie 2019. ACESTE ZODII vor avea cea mai GREA ZI astazi! MARE ATENTIE!

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei. Va fi o zi cu destul neprevazut. Apar vesti, situatii care ne pot pune in dificultate dar o s-avem prezenta de spirit si o sa gasim resurse interioare sa ne.

Bomba! Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT, de fapt, casnicia

Cabral este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de la PRO TV. El se afla la al doilea mariaj, dupa ce a divortat deLuana Mitran.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 13 decembrie 2019

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, vor putea urmari ultima semifinala, iar lupta este incinsa si exista multa tensiune. Pe langa mult-ravnitul trofeu s-a pus in joc si un cec in valoare de 100. 000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, pana acum, a adus si contre .

Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaste: Mi-a fost studenta

Florin Busuioc, indragitul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor PRO TV, a fost casatorit de doua ori. Cine este Liliana, actuala sotie? Povestea de dragoste dintre cei doi si dedesubturile ei. Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc Florin Busu Busuioc 57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Stirilor .

Cine sunt juratii de la Imperiul Leilor. Investitorii care vor finanta afacerile concurentilor de la PRO TV

Romanii se pregatesc sa ia la cunostinta cele mai bune idei de afaceri si sa asculte deznodamantul investitorilor care li se alatura show-ului. Cine face parte din juriul show-ului Imperiul Leilor? Cine sunt juratii emisiunii Imperiul Leilor? Imperiul Leilor aduce o premiera pentru romani. in cadrul show-ului poti castiga finantare pentru ideea ta de afacere.

Noul proprietar al PRO TV a angajat o firma de PR pentru a promova regimul comunist din China in Cehia. Miliardarul Petr Kellner este considerat cel mai bogat om din tara sa

Una dintre firmele detinute de miliardarul ceh Petr Kellner, noul proprietar al PRO TV, a angajat o companie de PR, pentru a promova regimul comunist din China in societatea ceha, transmite Aktualn283;. cz, potrivit.

ştiri din Monden

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )