Libnet.ro
UNICEF

15:00

SOC la PRO TV! Vestea despre FLORIN BUSUIOC a fost deja CONFIRMATA! Este STIREA momentului

B1 B1,
SOC la PRO TV! Vestea despre FLORIN BUSUIOC a fost deja CONFIRMATA! Este STIREA momentului

Florin Busuioc a trecut cu bine peste problemele de sanatate care i-au pus viata in pericol, la finalul anului trecut. indragitul prezentator de la Meteo a ajuns iarasi la spital acum cateva zile, pentru un. continuă pe B1

SOC la PRO TV! BIETUL Florin Busuioc! Din pacate, s-a intamplat din nou! (FOTO)

Indragitul Busu a fost operat, de curand, pe cord. Florin Busuioc a suferit un infarct anul trecut, iar acum se recupereaza.

SOC la PRO TV! Bietul Florin Busuioc! Din pacate, i s-a intamplat, din nou! LACRIMI pentru indragitul prezentator TV

Florin Busuioc a trecut cu bine peste infarctul suferit anul trecut. indragitul prezentator al stirilor de la Pro TV se recupereaza dupa acea perioada.

SOC la PRO TV! Este vorba despre CABRAL! Din pacate, AVEA VITEZA MARE (VIDEO)

Cabral Ibacka a publicat noi imagini incendiare, care au devenit virale! Vedeta PRO si-a reluat vechilepasiuni, viteza, motoarele si masinile. Astfel, acesta a publicat pe Facebook un clip in care conduce.

Cutremur in Romania. Zonele in care a fost RESIMTIT DIN PLIN

Un cutremur de 2,4 magnitudine s-a produs marti in Buzau, informeaza Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

SOC LA PRO TV: Neti Sandu si-a dat jos PERUCA! Vedeta de la Pro, cum nu ai mai vazut-o NICIODATA (FOTO)

Retelele sociale s-au lasat prada unor ipoteze socante, care o vizeaza direct pe Neti Sandu, celebra prezentatoare a horoscopului de la Pro TV, potrivit Stirescu. Ai peruca!!! i-au spus multi.

SCANDAL la Pro TV, dupa ce s-a aflat ce patesc concurentii de la Ferma Vedetelor: Sunt dezbracati si apoi...

Emisiunea Ferma, difuzata de Pro TV, a devenit aproape un show interzis minorilor. Ioana Filimon a fost filmata in sanii goi, in timp ce se dezbraca.

CNA a sanctionat Pro TV pentru conflictul avut cu Telekom: Ce a facut este definitia santajului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat Pro TV pentru modul in care a prezentat pe post o posibila iesire a canalelor din retelele Telekom si NextGen.

Romania Insulele Feroe Live video, marti, de la 21:45, la Pro TV. Suntem mari doar cu echipele mici

Romania Insulele Feroe se joaca marti, 26 martie, de la ora 21:45, in a doua etapa din preliminariile pentru Euro 2020. Partida de la Cluj-Napoca este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live video. Tricolorii vin dupa meciul cu Suedia, pierdut cu scorul [] .

Compania-mama a Pro TV, planuri de revizuire. Vanzarea si fuziunea, printre variantele luate in calcul

Central European Media Enterprises CME), compania-mama a Pro TV, incepe un proces de explorare si evaluare a potentiale alternative pentru a maximiza valoarea actiunilor, scrie Pagina de Media.

Romania-Feroe Online Stream Live Video Pro TV. Tricolorii defileaza la Cluj

Romania-Feroe Online Stream Live Video Pro TV Nationala de fotbal a Romaniei conduce reprezentativa Insulelor Feroe cu scorul de 2-0, din min. 29 al meciului care are loc marti seara, in Grupa F a preliminariilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )