Libnet.ro
UNICEF

09:00

Soc in showbiz. Un nou cantaret din Romania a aflat ca este infectat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Soc in showbiz. Un nou cantaret din Romania a aflat ca este infectat cu COVID-19

Mark Stam, unul dintre artistii tineri din Republica Moldova care a gasit succesul in Romania, a aflat ca este infectat cu noul coronavirus. Cantaretul, in varsta de 22 de ani, fusese acasa in Moldova pentru doua luni, iar la intoarcere s-a gandit sa-si faca testul COVID-19 pentru siguranta sa si a celor din jur. continuă pe Antena3

inca o boala ravasitoare face prapad in Romania. Situatia este din ce in ce mai grava. Ce se intampla in spitale

O alta boala face ravagii in Romania, la umbra pandemiei de coronavirus. Multi romani afla mult prea tarziu ca sunt bolnavi de cancer, deoarece in aceasta perioada le-a fost foarte greu sa ajunga la spital. Doar dupa ce acestia scad mult in greutate incep sa mearga la medic, dar si atunci ajung foarte greu la .

Harta clanurilor interlope din Romania. Legatura nestiuta a lui Liviu Dragnea cu Duduienii si Emi Pian

Exista zone controlate de interlopi de multa vreme, iar lupta pentru suprematie este continua. Multi se afla la inchisoare deoarece au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, insa isi exercita puterea si prin intremediul locotenentilor. Iata, asadar, harta clanurilor mafiote din Romania, si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei .

Florin Citu a facut anuntul cel mare. Suntem cei mai buni din Europa. Cum este posibil

Criza econimica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, insa Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea inittiala, conform ministrului Finantelor, Florin Citu. Florin Citu a facut anuntul cel mare Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum.

Pandemia a dus consumul de bere din Romania mult sub nivelul din anii trecuti Varful impactului se va resimti in trimestrul al treilea

Piata berii din Romania a inregistrat o scadere de peste 7% in lunile martie - iunie ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2019, din cauza pandemiei de Covid-19, iar consumul se situeaza mult sub nivelul consemnat in anii trecuti, chiar daca in luna iunie, odata cu redeschiderea teraselor, acesta a avut o usoara revenire, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al Asociatiei Berarii Romaniei, Julia Leferman. Ea a precizat ca impactul cel mai puternic al efectelor pandemiei se va resimti in trimestrul al treilea, care in mod obisnuit este varful de sezon pentru consumul de bere.

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Ce loc superb din Romania a ales

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Vedeta TV nu a ales vreo destinatie exotica, pobabil din cauza pandemiei de coronavirus, ci a ales sa-ti faca concediul in Romania. Destinatia a fost una linistita si plina de insemnatate pentru romani-Bucovina. Ilinca Vandici a plecat cu fiul in vacanta. Ce destinatie superba din Romania a ales .

O prostituata din Romania protesteaza in Germania. Ce nemultumiri are

O prostituata romanca protesteaza in Germania pentru redeschiderea bordelurilor si pentru suspendarea interdictiillor impuse din cauza pandemiei. Povestea Elenei, femeia care trimitea bani acasa pentru a-si sprijini familia, dar care acum a ajuns sa primeasca ea 700 de euro lunar de la tatal ei pentru chirie si mancare, in continuare. Prostituata din Romania, protesteaza in .

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )