Libnet.ro
UNICEF

23:00

SOC in televiziunea din Romania! indragita vedeta, OPERATA DE URGENTA dupa ce i s-a descoperit o TUMOARE. Sa va rugati pentru mine!

B1 B1,
SOC in televiziunea din Romania! indragita vedeta, OPERATA DE URGENTA dupa ce i s-a descoperit o TUMOARE. Sa va rugati pentru mine!

Rona Hartner a anuntat ca va fi operata de urgenta dupa ce i-a fost descoperita o tumoare in zona abdominala. Vedeta le-a cerut fanilor sa se roage pentru ea. Aflata chiar pe patul de spital, ea a facut un. continuă pe B1

Rona Hartner va fi operata de urgenta dupa ce i-a fost descoperita o tumoare: Sa va rugati pentru mine. Am incredere in medicii din Romania VIDEO

Actrita si cantareata Rona Hartner, in varsta de 45 de ani, a anuntat ca va fi operata de urgenta dupa ce i-a fost descoperita o tumoare in zona abdominala. Artista si-a rugat fanii sa se roage pentru ea si a subliniat ca are incredere deplina in medicii din Romania.

Impactul ORDONANTEI LACOMIEI asupra Romaniei. Alianta Confederatiilor Patronale din Romania isi arata disponibilitatea sa participe, prin experti, la imbunatatirea textului OUG. Solicitare DE URGENTA catre Drgnea si Tariceanu

Alianta Confederatiilor Patronale din Romania ACPR), constituita ca un organism de reprezentare unitara a miscarii patronale la nivel national, din sase Confederatii patronale reprezentative la nivel.

Prognoza sumbra pentru justitia din Romania: ce a spus Toni Neacsu, avocatul Bombonicai

Toni Neacsu este un personaj destul de controversat in politica din Romania, iar noile afirmatii despre modificarile aduse legilor justitiei iti vor ridica si mai multe intrebari despre avocatul condamnat definitiv. Toni Neacsu a ajuns in lumina reflectoarelor din pozitia de avocat al Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Liviu Dragnea. Neacsu a aparat-o in [] .

Din ce in ce mai multi invatatori din Romania recunosc tehnologia ca instrument educational

Peste 2. 000 de invatatori din Romania au intrat intr-un program neguvernamental de training de abilitati digitale, creat de Asociatia Techsoup si finantat de Google Foundation, prin Tides Foundation. Fise cu exercitii si idei de proiecte la clasa.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul.

Cea mai mare gradinita din Romania, in Sectorul 4 din Capitala. 500 de prescolari, mutati temporar, ca urmare a inceperii lucrarilor de consolidare si modernizare a unitatilor de invatamant din zona

Cea mai mare gradinita din Romania va functiona de la data de 1 martie in centrul comercial Grand Arena din Sectorul 4 al Capitalei. Noua gradinita ofera conditii unice de studiu, si cel mai important,.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

S-a aflat! Acesta este cea mai cautata meserie din Romania. Sigur nu te asteptai la asa ceva

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

Aceasta este cea mai cautata meserie pe piata muncii din Romania

Meseria de sofer ramane cea mai cautata pe piata muncii din Romania, deficitul de candidati fiind generat si de atractivitatea sporita a joburilor de transport international, potrivit studiului Indexul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )