Libnet.ro
UNICEF

13:00

SOC TOTAL! Cornel Gales, aparitie de INFARCT la tribunal! COSMAR la doua luni de la MOARTEA sa

B1 B1,
SOC TOTAL! Cornel Gales, aparitie de INFARCT la tribunal! COSMAR la doua luni de la MOARTEA sa

Desi Cornel Gales, fostul sot al Ilenei Ciuculete, a murit intr-un tragic accident de masina pe 30 noiembrie, a fost chemat la tribunal in procesul pentru averea regretatei solistei de muzica. continuă pe B1

Situatie incredibila! Cornel Gales, chemat la tribunal, la doua luni dupa ce a murit

Cornel Gales este chemat la tribunal, desi a decedat de doua luni de zile, in Spania. Cunoscutul impresar s-a stins din pricina unui accident rutier si a fost adus in tara, fiind inmormantat aproape de Ileana Ciuculete. in prezent, s-a aflat despre situatia absolut incredibila din familia acestuia. Barbatul este citat sa se prezinte in .

EXCLUSIV Fiica lui Cornel Gales continua lupta pentru averea Ilenei Ciuculete. Cum au vrut sa o convinga fratii vitregi sa renunte la tot

Cornel Gales s-a stins din viata pe 30 decembrie 2019, in urma unui accident auto, in Spania. Criticat de multi, la inmormantarea lui zarindu-se doar cativa oameni, a avut o viata in care s-a tot luptat, mai ales dupa moartea Zanicii. Lupta s-a transformat in razboi dupa trecerea sa in nefiinta. Marul discordiei: averea regretatei .

Soc total in showbiz: Fratele vedetei, condamnat PE VIATA pentru viol! Incredibil despre cine este vorba

Lumea e in stare de soc dupa ce adevarul a iesit la iveala. Si-a violat in mod repetat fiica vitrega, iar acum instanta l-a condamnat pe viata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )