Libnet.ro
UNICEF

12:30

Soc total in TELEVIZIUNE! Lacrimi pentru TEO TRANDAFIR! Fanii nu o vor uita niciodata (FOTO)

B1 B1,
Soc total in TELEVIZIUNE! Lacrimi pentru TEO TRANDAFIR! Fanii nu o vor uita niciodata (FOTO)

Celebra vedeta tv Teo Trandafir a publicat recent pe Facebook un mesaj emotionant, in care vorbeste despre importanta faptelor bune. Cum era de asteptat mesajul a devenit viral, fiind distribuit intens in mediul. continuă pe B1

CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Teo Trandafir arunca BOMBA: De maine ne mutam impreuna! MIRCEA BADEA e iN STARE DE SOC

Celebra prezentatoare Teo Trandafir este una dintre cele mai active vedete pe retelele de socializare! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECELANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO.

Fiica lui Teo Trandafir, transformare uluitoare. Maia se machiaza si pozeaza cu multa gratie

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, implineste anul acesta 16 ani. Este o adevarata adolescenta, foarte frumoasa, iar faptul ca a crescut se vede inclusiv in stilul cu totul nou pe care l-a adoptat in ultima vreme. Maia se machiaza acum si pozeaza cu multa gratie, iar admiratorii ei de pe retelele de socializare sunt tot .

TEO TRANDAFIR, iN PERICOL! CARMEN HARRA a dat vestea de cosmar! Adevarul despre BOALA CUMPLITA

Celebra prezicatoare Carmen Harra a dezvaluit recent ca are o pasiune extrem de costisitoare. Este vorba despre achizitiua bijuterilor scumpe. Ea a recunoscut ca a devenit dependenta de acest.

A MURIT LIVIU! VESTEA SOC a zilei! VESTEA a fost CONFIRMATA in urma cu CATEVA MINUTE

S-a stins din viataProfesorul univ. dr. Liviu Alexandru Sofonea. ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTATI! BURSUCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) inteleptulom de cultura.

SOC si groaza la mormantul lui NICOLAE CEAUSESCU! Si-au facut cruce cand au vazut CAVOUL! APARITIE DE COSMAR (GALERIE FOTO)

Nostalgicii regimului comunist s-au adunat si in acest an la mormantul lui Nicolae Ceausescu, in ziua in care fostul dictator ar fi implinit varsta de 102 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )