Libnet.ro
UNICEF

14:00

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate persoane din peisajul romanesc de televiziune. Chiar si asa, vedeta implicata si in proiecte de radio si print a vorbit recent despre a renunta la. continuă pe B1

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea a marturist ca a trecut printr-o adevarata drama! Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de hepatita A. Desi a reusit sa.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Momente grele in familia fostului primar bucurestean! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati, in timpul vacantei de la Marea Neagra, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatiile indecente. Cei doi si-a.

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au plecat impreuna in Italia! Dupa ce si-au trimis fiicele la studii in aceelasi oras, Londra, cele doua stiriste au ales aceeasi destinatie.

E divortul ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca i-a luat un interviu lui Esther Perel, autoarea unui bestseller, Inteligenta erotica. REPEDE CLICK AICI: IUBESTI CAINII? ACESTE POZE iTI VOR AJUNGE DIRECT LA SUFLET! Esther Perel este.

Acesta e BOMBA anului in media: Andreea Esca la Exatlon?! (FOTO)

Dupa sarbatori, Andreea Esca s-a intors in sala de fitness, deoarece nu s-a abtinut deloc de la mancare si acum simtea nevoia sa fie iarasi in forma.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

VREMEA. Meteorologii au facut anuntul. Scapam sau nu de iarna in perioada 15-25 februarie

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis prognoza meteo pentru perioada 15-25februarie. Prognoza a.

VREMEA. Prognoza pentru perioada 15-25 februarie. Meteorologii au facut anuntul. Scapam sau nu de iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis prognoza meteo pentru perioada 15-25februarie. Prognoza a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )