Libnet.ro
UNICEF

12:15

Socant! Fostul iubit al Biancai Dragusanu a fost PRINS conducand FARA PERMIS de 48 de ori!

B1 B1,
Socant! Fostul iubit al Biancai Dragusanu a fost PRINS conducand FARA PERMIS de 48 de ori!

Fostul iubit al Biancai Dragusanu, Coco Paun, detine un record inedit, care nu ii face deloc cinste. continuă pe B1

Darius Vlcov a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducnd cu viteza n judetul Arges

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost amendat si a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins joi de politisti in timp ce conducea masina in judetul Arges cu o viteza peste limita legala.

Sofer cu 1,11 alcoolemie, prins conducand pe drumurile publice

Un tanar, de 32 de ani, din municipiul Urziceni, este anchetat de politisti, dupa ce a fost prins baut la volan. Pe 14 februarie, politistii rutieri au depistat un barbat de 32 de ani, din municipiul Urziceni, care conducea un autoturism pe raza localitatii Moldoveni, desi a consumat anterior bauturi alcoolice.

Pieton ucis pe trecere, in Bucuresti. Soferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de Politie - VIDEO

Un barbat de 32 de ani a fost ucis duminica dimineata, fiind accidentat mortal pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Soferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de politisti, dupa ce la locul.

Criminalul din Neamt, care si-a impuscat sotia, a fost prins de politisti

Barbatul care sambata seara si-a ucis sotia, dupa ce a impuscat-o in zona inimii cu o arma artizanala, a fost prins de politisti in noaptea de sambata spre duminica. El a fost retinut pentru 24 de.

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

Adevaratul motiv pentru care Cristina Ich a mers acasa la fostul iubit, Piturca JR. Rasturnare de situatie! Ce s-a intamplat, de fapt

Cristina Ichs-a confruntat in ultimele zile cu o situatie la care nicicand nu s-a asteptat! Frumoasa satena a fost prinsa intr-un joc a carui explicatie a aflat-o in exclusivitate.

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia

Un tanar din Dambovita a fost saltat de Politie si a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins avand asupra sa peste 3 kg de cannabis. Suspectul se afla intr-un autocar ce venea din Grecia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )