Libnet.ro
UNICEF

22:15

Socialistii europeni se delimiteaza de PSD cu privire la relocarea ambasadei din Israel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Socialistii europeni se delimiteaza de PSD cu privire la relocarea ambasadei din Israel

Socialistii europeni SD) se delimiteaza de PSD pe subiectul relocarii ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie G4Media . SD este familia politica europeana din care face Partidul Social Democrat. Cu toate acestea, socialistii europeni. continuă pe Wall-Street Ro

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Ambasadorul Palestinei vorbeste despre posibila rupere a relatiilor diplomatice

Ambasadorul palestian la Bucuresti, Fuad Kokaly, a parasit miercuri seara Romani pentru a se consulta cu autoritatile de la Ramallah in scandalul mutarii ambasadei din Israel la Ierusalim. intr-un scurt.

Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul ambasadei din Israel: Presedintele nu respinge o posibila mutare, ci doar critica lipsa unei consultari (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face pasul inapoi in scandalul memorandumului privind mutarea ambasaderi Romaniei din Israel la Ierusalim. intr-o declaratie de presa de la Sofia unde participa la summit al Uniunii Eu.

Scandalul mutarii ambasadei din Israel: Palestienii si-au rechemat ambasadorul din Romania

In plin scandal provocat de intentiile Guvernului roman de a muta ambasada din Israel la Ierusalim, Ambasada Palestinei la Bucuresti a anuntat rechemarea la Ramallah a ambasadorului Fuad Kokaly in vederea.

Subiectele zilei: Ct pierde Romnia n scandalul mutarii ambasadei din Israel; Facem comisii speciale degeaba. Romnia se ndeparteaza de criteriile pentru aderarea la euro; Viktor Orbn, un anti-Macron n estul Europei?

Cat au castigat romanii din pensia privata si unde sunt investiti banii Administratorii fondurilor de pensii private au reusit sa aduca un plus de circa 9% pentru cei peste 7 milioane milioane de cotizanti, prin felul in care au. TVR a cheltuit 214. 000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea si a altor sefi la Lisabona pentru Eurovision Doina Gradea, presedinta-directoare generala a Societatii Romane de Televiziune SRTV), a facut parte din.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )