Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un sofer de 65 de ani a murit dupa ce a salvat doi pasageri din masina rasturnata la marginea drumului

Adevărul Adevărul,
Un sofer de 65 de ani a murit dupa ce a salvat doi pasageri din masina rasturnata la marginea drumului

Un accident grav s-a produs miercuri, 4 iulie, pe strada Costieni din municipiul Ramnicu Sarat, judetul Buzau. O masina s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea soselei, iar soferul a fost resuscitat insa n-a raspuns manevrelor efectuate de cadrele medicale, care au fost nevoite sa declare decesul. continuă pe Adevărul

Tragedie in Arad. Un sofer de 27 de ani a murit dupa un accident. Scria pe Facebook in momentul impactului

Un sofer de 27 de ani, din Arad, care scria pe Facebook in timp ce conducea, a intrat intr-un TIR. in urma accidentului a fost grav rant si a murit dupa cateva zile. Accidentul s-a petrecut pe 19 iunie, cand.

Sistemul de sanatate ucide din nou. Calin Farcas a murit dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamani. Romania nu mai are acord cu Eurotransplant

Calin Farcas 29 ani) a murit dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamani. A fost refuzat de clinicile din strainatate deoarece statul roman nu mai are un acord incheiat cu Eurotransplant.

Ministrul Sanatatii, explicatii in cazul tanarului care a murit, dupa ce a asteptat doi ani un transplant (VIDEO)

Calin Farcas, baiatul din Brasov care a protestat cu aparatul de oxigen langa el, ca sa-si ceara dreptul la viata, s-a stins luni seara la Institutul Marius Nasta din Capitala, informeaza B1 TV. Tanarul.

TRAGEDIE pe plaja: Un copil a murit, dupa ce castelul gonflabil in care se juca a explodat

Un copil a decedat dupa ce castelul gonflabil in care se juca a explodat pe o plaja din Norfolk, Marea Britanie. Serviciul de ambulanta s-a deplasat imediat la locul incidentului, dupa ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )