Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer beat a provocat un accident rutier. Avea permisul suspendat si o alcoolemie de 1,06 mg/l

Adevărul Adevărul,
Un sofer beat a provocat un accident rutier. Avea permisul suspendat si o alcoolemie de 1,06 mg/l

Un barbat de 54 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului si cu permisul suspendat, dupa ce a intrat intr-un sens giratoriu fara sa respecte semnificatia unui indicator rutier, lovind in plin un alt autovehicul. continuă pe Adevărul

Un politist care a provocat un accident rutier mortal la Anenii Noi, retinut la un an de la comiterea faptei. Cum a incercat acesta sa se eschiveze de justitie

Un politist de patrulare a fost retinut miercuri, 17 octombrie, fiind invinuit ca, acum un an, a urcat beat la volan si a comis un accident rutier, soldat cu decesul unui pasager. Atunci, pentru a scapa de pedeapsa, pana la sosirea la fata locului a grupului de cercetare, acesta a mutat cadavrul la volan, incercand sa induca in eroare oamenii legii, transmite IPN.

VIDEO Cazul politistului lovit brutal de un sofer beat si violent. Judecatorii au decretat ca nu va fi despagubit de bataus

Agentul de politie Sorin Cepoi a fost batut de un sofer beat in septembrie 2017. inainte de a se urca la volan beat, de a face un accident si a-l lovi pe politist, barbatul sparsese cazinoul din localitatea Bals, de unde furase 4. 500 de lei. Judecatorii au decretat recent ca politistul batut sa nu primeasca daune morale.

FOTO Fiul lui Miron Cozma, implicat intr-un accident rutier la Timisoara. Avea o alcoolemie de 1,25 la mie in aerul expirat

Fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, Dan Cozma, a fost implicat intr-un accident rutier marti seara, la Timisoara, barbatul avand o alcoolemie de 1,25 alcool pur in aerul expirat, iar dupa accident a abandonat masina lovita si a fugit de la locul accidentului.

DOLIU in Romania! A MURIT intr-un grav accident rutier! Este STIREA TRISTA a zilei

Tragedie in judetul Mures! Un cetatean american a murit in aceasta seara la Albesti dupa un teribil accident rutier. Victima care conduce un Logan a adormit la volan si a intrat pe contrasens. Autoturismul.

Hillary Clinton a fost implicata intr-un accident rutier

Automobilul in care se afla Hillary Clinton a fost implicat intr-un accident rutier. Totul s-a intamplat in timp ce fosta prima doamna a SUA se indrepta catre un eveniment de colectare de fonduri pentru.

Doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc ieri, la Hideaga, in Maramures. Doua femei au ajuns la spital in urma ranilor suferite. Anuntul prin 112 semnala ca una dintre victime a ramas incarcerata.

Accident rutier grav in Sibiu. Sunt trei victime

Trei persoane, printre care o adolescenta de 15 ani, au fost ranite miercuri dimineata intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, pe Drumul Judetean 106, in Dealul Daii, circulatia in.

FOTO DN 7, scena unui nou accident rutier. Trei oameni au fost raniti dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism

Marti dupa-amiaza, DN 7 / E 81, considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din Romania, a fost scena unui nou accident rutier produs de aceasta data pe Dealul Negru, in localitatea Milcoiu din judetul Valcea. Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce un TIR s-a rasturnat peste un autoturism.

Un roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier in Belgia

Un roman a murit marti in urma unui accident rutier produs in localitatea belgiana Bertrix si alti doi romani sunt raniti, relateaza website-ul lavenir. net. Conducatorul vehiculului inmatriculat in.

Accident rutier produs de un sofer fara permis. Un barbat a murit in zona podului de la Neptun

Accidentul rutier s-a produs miercuri, 17 octombrie, in jurul orei 2. Victima decedata se afla pe scaunul din dreapta al soferului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )