Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sofer fara permis, retinut pentru 24 de ore de politistii din Lehliu Gara

Adevărul Adevărul,
Sofer fara permis, retinut pentru 24 de ore de politistii din Lehliu Gara

Politistii din Lehliu Gara au retinut un barbat pentru savarsirea de infractiuni la regimul rutier. Pe 16 octombrie, oamenii legii au depistat in comuna Frumusani, judetul Calarasi, un barbat in varsta de 41 de ani, din localitatea Voluntari, judetul Ilfov, in timp ce conducea un autovehicul, desi nu poseda permis. continuă pe Adevărul

Soferul de ambulanta care a intrat cu masina in sant a fost retinut pentru 24 de ore si a ramas fara serviciu

Dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice, soferul de 56 de ani angajat al Statiei de Ambulanta Fagaras a ramas de miercuri, 17 octombrie, fara loc de munca.

Prins a doua oara baut la volan. Un sofer din Alexandria a fost retinut dupa ce a accidentat o fata de 13 ani

Un sofer de 56 de ani a ranit o fata de 13 ani in Alexandria si a plecat de la locul accidentului. Din cercetari reiese ca barbatul era si baut, iar permisul era suspendat. A fost retinut pentru 24 de ore.

IGPR: 107 persoane, prinse in flagrant de politisti in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, politistii au intervenit la aproape 3. 000 de evenimente, au constatat peste 800 de infractiuni, iar pentru neregulile constatate in trafic au retinut 487 de permise de conducere.

IGPR: Peste 3.o00 de interventii ale politistilor in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, politistii au intervenit la peste 3. 200 de evenimente, au constatat peste 650 de infractiuni, iar pentru neregulile constatate in trafic au retinut 561 de permise de conducere si au retras 136 de certificate de inmatriculare .

CCR amana dezbaterea Codului Penal pentru 24 octombrie, dupa reuniunea Comisiei de la Venetia

Curtea Constitutionala a amanat pentru a treia oara dezbaterile pe Codul Penal, urmatorul termen fiind stabilit pentru 24 octombrie, informeaza stirileprotv. ro. Pana atunci, insa, Comisia de la Venetia are.

Caz scandalos in Arges. Un barbat a fost retinut pentru ca n-a sunat la 112 si a lasat o femeie sa moara. Ce le-a spus anchetatorilor

Caz socant in judetul Arges. Un barbat este acuzat ca si-a lasat prietena sa moara inecata in masina care se scufunda intr-un lac. Barbatul a fost retinut marti de anchetatori, la aproape doua luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )