Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un sofer al Regiei de Transport Constanta a fost agresat de mai multi tineri, barbatul fiind transportat la spital

Adevărul Adevărul,
Un sofer al Regiei de Transport Constanta a fost agresat de mai multi tineri, barbatul fiind transportat la spital

Un sofer al Regiei Autonome de Transport in Comun RATC) Constanta a fost agresat, vineri seara, de mai multi tineri, iar in urma loviturilor el si-a pierdut cunostinta si a fost transportat de urgenta la spital. continuă pe Adevărul

Un sofer RATC a fost agresat de un grup de adolescenti de 15 ani, care au defectat butonul de urgenta al autobuzului

Un sofer al Regiei Autonome de Transport in Comun RATC) Constanta a fost agresat, vineri seara, de un grup de adolescenti de 15 ani, care au defectat butonul de urgenta al autobuzului.

Un sofer de autobuz din Constanta, batut si lasat inconstient de mai multi tineri

Un sofer al Regiei Autonome de Transport in Comun RATC) Constanta si-a pierdut cunostinta vineri seara si a fost dus la spital, dupa ce mai multi tineri l-au agresat. Incidentul s-a petrecut pe.

Canada: un preot a fost agresat cu o arma alba in timpul slujbei in Montreal

Un preot a fost agresat cu o arma alba in timp ce sustinea o slujba in Montreal, Canada, a anuntat politia, citata de AFP.

VIDEO Canada: un preot a fost agresat cu o arma alba in timpul slujbei in Montreal

Un preot a fost agresat cu o arma alba in timp ce sustinea o slujba in Montreal, Canada, a anuntat politia, citata de AFP.

Tot mai multi conservatori cer demisia premierului Theresa May

Tot mai multi conservatorii ii cer demisia premierului britanic Theresa May pentru modul in care a gestionat Brexit-ul, potrivit The Telegraph. Mesajul i-a fost transmis premierului britanic de catre unul dintre seniorii conservatorilor, Graham Brady, presedintele comitetului 1922.

Anuntul este oficial! Data de la care zeci de mii de romani primesc mai multi bani

Anuntul este oficial! Data de la care zeci de mii de romani primesc mai multi bani. Citeste mai mult pespynews. ro .

VIDEO Italia: Un imigrant a incendiat un autobuz scolar. Mai multi elevi s-au intoxicat cu fum

Un imigrant african a incendiat un autobuz scolar, miercuri, la periferia orasului italian Milano, in semn de protest fata de moartea extracomunitarilor in Marea Mediterana, mai multi elevi fiind intoxicati cu fum, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate italiene, relateaza Mediafax.

O ROMANCA a fost BATUTA cu BESTIALITATE de mai multi ADOLESCENTI, in fata locuintei sale din Marea Britanie (FOTO)

O romanca de 34 de ani care locuieste in orasul englez Doncaster a fosta batuta crunt de un grup de adolescenti, chiar in fata casei sale, pentru ca le-a cerut sa vorbeasca mai incet intrucat copiii.

Micutul era intr-un fast food din Slatina cu mai multi prieteni, cand cineva s-a aplecat sa-l sarute. Apoi a simtit ceva scarbos pe ureche. Cand a vazut cine era persoana, toti copiii au luat-o la fuga

Un minor de 12 ani, care se afla alaturi de alti copii intr-un fast-food dintr-o zona centrala a municipiului Slatina, a fost abordat, chiar in incinta, de un barbat de 37 ani, cercetat acum pentru corupere de mi.

Mai multi politisti si-au pierdut viata in urma unui atac

Cel putin sase politisti si-au pierdut viata intr-un atac comis miercuri dimineata asupra unui post de control din provincia Balucistan, in vestul Pakistanului, care a fost revendicat de principala grupare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )