Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer teribilist de 18 ani a fost prins de politisti dupa o urmarire pe strazi. Au tras cu arma dupa masina

Adevărul Adevărul,
Un sofer teribilist de 18 ani a fost prins de politisti dupa o urmarire pe strazi. Au tras cu arma dupa masina

Politistii au folosit armele pentru a captura un tanar de 18 ani, care nu a oprit la semnalul acestora. Soferul fara permis auto a fost urmarit din Hunedoara pana in Teliucu Inferior. continuă pe Adevărul

HALUCINANT! Un cetatean georgian a fost prins de politistii de frontiera dupa ce a trecut ilegal din Ucraina in Romania. Care este motivul...

Un cetatean georgian, in varsta de 35 de ani, a fost prins de politistii de frontiera de la Darabani, judetul Iasi, dupa ce a trecut granita din Ucraina in Romania.

Andreea Sabrina Nedea are 18 ani si a disparut de acasa de cateva zile. Disperat, tatal ei a alertat Politia. Suna la 112 daca ai vazut-o!

O tanara de 18 ani, din municipiul Piatra-Neamt, este cautata de politisti dupa ce tatal sau a reclamat disparitia sa pe data de 11 ianuarie, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, Dimitrie Mocanu.

Cum a ajuns un roman sa-si recupereze masina la 18 ani dupa ce i-a fost furata. Motivul bizar pentru care Politia a tinut autoturismul in custodie din anul 2000

Un barbat care a reclamat furtul unei masini Mercedes la inceputul anului 2000 si a reusit sa dea de urma autoturismului in urma unei anchete proprii si-a primit masina inapoi dupa 18 ani, perioada in care Politia nu a reusit sa ii prinda pe hoti si au dispus inchiderea dosarului prin prescrierea faptelor.

Tanar de 18 ani, proaspat posesor de permis auto, prins cu 124 kilometriora intr-o zona cu limita de 50 kilometriora

Politistii valceni au surprins in trafic un sofer care circula cu 124 kmh pe un tronson de drum national unde viteza maxima admisa era de doar 50 kmh.

Cum a ajuns un roman sa-si recupereze masina la 18 ani dupa ce i-a fost furata

Mai bine mai tarziu decat niciodata, spune o vorba din batrani. Un barbat care a reclamat furtul unei masini Mercedes la inceputul anului 2000 a reusit sa isi recupereze masina, in urma unei anchete proprii.

Autorul alertei cu bomba in mall-urile din Valcea a fost prins

Politia Valcea a aflat cine este persoana care a alertat la 112 ca o bomba a fost amplasata intr-un centru comercial din Ramnicu Valcea.

VIDEO Autorul alertei cu bomba in mall-urile din Valcea a fost prins. Ce pedeapsa va primi

Politia Valcea a aflat cine este persoana care a alertat la 112 ca o bomba a fost amplasata intr-un centru comercial din Ramnicu Valcea.

Julia fusese in vacanta in vara in Grecia, unde ceva infiorator i s-a intamplat. Dupa trei luni, tanara de 18 ani, nu a mai rezistat si s-a sinucis de rusine

Julie Crowe, in varsta de 18 ani, a fost atacata in timp ce era in vacanta la Zante, in Grecia, iar prietenii si mama ei spun ca a tanara a ramas traumatizata de gandul ca nu i se va face niciodata justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )