Libnet.ro
UNICEF

22:45

Soferi vitezomani, prinsi pe Autostrada Soarelui. Un sirian a fost depistat conducand cu 228 km/h

Adevărul Adevărul,
Soferi vitezomani, prinsi pe Autostrada Soarelui. Un sirian a fost depistat conducand cu 228 km/h

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au depistat, saptamana trecuta, 63 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteza fiind inregistrata pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta. Un cetatean sirian a fost prins cu 228 km/h. continuă pe Adevărul

UPDATE Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost reluat

Circulatia rutiera a fost reluata, sambata, pe Autostrada Soarelui, dupa ce a fost oprita pe a doua banda, la kilometrul 22, pe sensul catre litoral, pe o distanta de 300 de metri, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Fetesti. Soferii prefera sa plateasca la ghiseu taxa de pod

Cozi de cativa kilometri pe Autostrada Soarelui, in apropiere de statia de taxare de la Fetesti. Centrul Infotrafic a anuntat ca luni, la prazn, traficul este intens deoarece multi soferi prefera sa achite taxa de pod cu numerar la ghiseu.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui. Soferii, sfatuiti sa circule cu viteza redusa

Soferii care circula pe Autostrada Soarelui sunt sfatuiti sa reduca viteza si sa nu efectueze depasiri riscante din cauza traficului aglomerat. inceputul weekend-ului a intensificat circulatia spre litoral.

Circulatie ngreunata pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanta, din cauza unui accident

Circulatia rutiera este oprita pe a doua banda a Autostrazii A2 Bucuresti Constanta, la kilometrul 22, pe sensul catre litoral, pe o distanta de 300 de metri, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )