Libnet.ro
UNICEF

08:45

Soferul unui microbuz scolar, prins baut la volan. Politistii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile

Adevărul Adevărul,
Soferul unui microbuz scolar, prins baut la volan. Politistii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile

Un barbat de 51 de ani va fi pieton pentru urmatoarele trei luni, urmand sa plateasca si o amenda usturatoare pentru ca s-a urcat beat la volanul unui microbuz scolar, cu care urma sa transporte elevii dintr-o localitate braileana. continuă pe Adevărul

Sofer cercetat penal dupa ce a fost prins baut la volan pe drumurile publice

Politistii rutieri sunt cu ochii pe trafic si pe soferii care incalca legea. Joi, 12 septembrie, oamenii legii au oprit pentru control la intersectia strazilor Victoriei cu Prelungirea Bucuresti, un autoturism condus de un barbat, in varsta de 47 de ani.

Seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Ialomita a demisionat dupa ce a fost prins baut la serviciu

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Ialomita, Cornel Ianus, si-a dat demisia din functie, dupa ce a fost prins baut in timpul programului de lucru, el recunoscand ca a mai consumat bauturi alcoolice in timpul unui control la un agent economic, iar de acolo a plecat cu o sacosa cu bere. De asemenea, doi comisari din cadrul institutiei au fost retrasi de pe teren si vor face munca de birou, scrie news. ro.

Situatie revoltatoare in Olt. Un sofer de microbuz scolar este acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe fete

Situatie revoltatoare in Olt. Un sofer de microbuz scolar este acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe eleve. Barbatul a fost gasit nevinovat de procurori, desi declaratiile victimelor de la dosar sunt cutr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )