Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soferul unui troleibuz din Timisoara a fost concediat dupa o postare pe Facebook: Noua conducere fura mai mult

Antena3 Antena3,
Soferul unui troleibuz din Timisoara a fost concediat dupa o postare pe Facebook: Noua conducere fura mai mult

Un sofer de troleibuz angajat al Societatii de Transport Public Timisoara STPT) a fost concediat pentru o postare pe Facebook. Barbatul a scris pe grupul angajatilor STPT ca noua conducere fura mai mult. continuă pe Antena3

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3, retinuti dupa ce ar fi lovit doi tineri

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3 al Capitalei au fost retinuti de politisti, fiind su.

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa.

Soferul unui BMW a murit, in urma unei curse cu masini, la Iasi. Ce viteza avea in momentul impactului

Soferul unui BMW, in varsta de 21 de ani, a murit, miercuri seara, in urma unei curse cu masini, la Iasi. in aceeasi masina se mai afla si o fata de 15 ani, care, in prezent, este in strare grava, la spital. Soferul unui BMW a murit, in urma unei curse cu masini, la Iasi .

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla (VIDEO)

Scene infioratoare s-au petrecut pe mai multe strazi din Timisoara. Se auzeau gemete cumplite. Pareau sa vina de nicaieri, cand oamenii au inteles ce se intampla. Desi pe strazi diferite,.

Momente de panica pe mare, la Eforie Nord. Mai multe persoane au fost salvate dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii

Momente de panica pe mare. Sase oameni aflati pe un iaht au fost salvati dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii. Ambarcatiunea se deplasa din Eforie Nord spre portul Tomis. in apropiere de.

Accident tragic in Maramures! Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza, in judetul Maramures. Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 1C, drumul care face.

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La asta chiar nu te astepti la primele ore ale diminetii! (FOTO)

Locuitorii unui cartier din Sibiu au crezut ca au gresit adresa, cand au vazut ce se afla chiar in fata ochilor lor. La primele ore ale diminetii chiar nu te astepti la asta sa gasesti printre.

Constanta: Unui barbat i-a fost furata masina, dupa ce a fost amenintat cu un pistol

Un barbat din judetul Constanta a fost lasat fara masina sa, vineri dimineata, dupa ce a fost amenin.

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat dupa 30 de zile de inchisoare

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat vineri, dupa executarea unei pedepse de 30 de zile de .

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )