Libnet.ro
UNICEF

15:15

Solutia gasita ca Elcen sa iasa din insolventa

Adevărul Adevărul,
Solutia gasita ca Elcen sa iasa din insolventa

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa. continuă pe Adevărul

MINISTRUL ENERGIEI: Am gasit o solutie pentru ca Elcen sa iasa din insolventa si sa acceseze fonduri pentru modernizare

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

Virgil Popescu: Elcen va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. Ministrul sustine ca a fost gasita solutia cu Ministerul Finantelor si cu ANAF in asa fel incat sa fie compensate datoriile si taiate penalitatile, in baza OUG 692020.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ELCEN va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. ELCEN Bucuresti, salvata de la insolventa nbsp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )