Libnet.ro
UNICEF

13:30

SONDAJ AMCHAM ROMANIA: Infrastructura, cea mai mare vulnerabilitate a economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ AMCHAM ROMANIA: Infrastructura, cea mai mare vulnerabilitate a economiei

Ionut Simion, presedintele AmCham Romania: Mediul de afaceri, ingrijorat de politicile publice orientate catre stimularea consumului Infrastructura este cea mai mare vulnerabilitate la adresa competitivitatii economiei romanesti, iar statutul Romaniei de tara membra a Uniunii Europene este primordial pentru atragerea investitorilor straini, in timp ce potentialul de crestere este principalul avantaj competitiv al tarii noastre, arata rezultatele unui sondaj realizat de Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania), pe care Ionut Simion, presedintele organizatiei le-a prezentat, ieri, intr-o conferinta. continuă pe Ziarul Bursa

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Digi24: Tara in care temperatura a ajuns la 63 de grade Celsius, cea mai mare inregistrata vreodata pe Terra

Cea mai mare temperatura la nivel mondial a fost inregistrata luna aceasta, 63 de grade Celsius la soare, potrivit autoritatilor, insa cifrele trebuie sa fie confirmate de specialistii World Meteorological Organisation WMO).

Eurostat: Romania a ajuns la cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana (FOTO)

In aceeasi zi in care Viorica Dancila lauda performantele economice ale Guvernului PSD-ALDE, Eurostata publicat date care arata ca inmai 2019, Romania a inregistrat o rata a inflatiei de 4,4%,.

Cum s-a infiintat in Romania Crucea Rosie, cea mai mare organizatie umanitara din lume

Societatea Crucea Rosie din Romania si-a inceput activitatea in actualul sediu al Spitalului Coltea din Bucuresti.

Universitatea Oxford a primit cea mai mare donatie din istorie

Directorul fondului de investitii Blackstone, miliardarul Stephen Schwarzman, a promis ca va dona su.

Cel mai mare parc din Tandarei va fi modernizat cu 70.000 de euro

Cel mai mare parc din orasul Tandarei va fi modernizat cu 70. 000 de euro, investitie ce va fi demarata prin intermediul Grupului de Actiune Locala. Parcul Ialomita are o suprafata de peste 3 hectare si reprezinta cea mai mare suprafata de spatiu verde din localitate.

Solstitiul de vara 2019: 21 iunie cea mai lunga zi din acest an. Traditii si obiceiuri

Solstitiul de vara 2019 are loc la 21 iunie care este cea mai lunga zi din an si marcheaza inceputul verii astronomice. Dupa momentul solstitiului de vara, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca, timp de 6 luni, pana la 21 decembrie, momentul solstitiului de iarna. Solstitiul de vara este asociat cu diverse traditii populare in toata lumea, de sorginte pagana si crestina, in Romania fiind asociat cu Sanzienele sau Dragaica.

Romania are cea mai proasta securitate cibernetica din UE

Daca nu-ti era evident deja, Romania sta cel mai prost, dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, la capitolul securitate cibernetica. Care este cea mai sigura tara din punctul de.

Superstitii romanesti la solstitiul de vara. De ce este 21 iunie cea mai lunga zi din an si cum se ne influenteaza soarele oprit

In jurul datei de 21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentul solstitiului de vara, care marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

Solstitiu de vara! 21 iunie, cea mai lunga zi din an. Evita sa faci asta! Traditii si obiceiuri (VIDEO)

Vineri are loc solstitiul de vara. 21 iunie este cea mai lunga zi din an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina. incepand de astazi, timp de 6 luni, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )