Libnet.ro
UNICEF

16:30

SONDAJ FINALCAD: Industria constructiilor din lume nu este pregatita pentru implementarea oraselor inteligente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ FINALCAD: Industria constructiilor din lume nu este pregatita pentru implementarea oraselor inteligente

Orasele inteligente au fost un punct de discutie inca inainte de pandemia de coronavirus, izbucnita anul acesta, dar acum, in noul context, orasele fac eforturi ca sa devina entitati conectate digital, astfel incat sa isi serveasca mai bine cetatenii. continuă pe Ziarul Bursa

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va .

Singapore, prima tara din lume care aproba carnea de pui cultivata in laborator

Singapore a acordat aviz legal pentru prima carne curata din lume care nu provine de la animale sacrificate. Decizia deschide calea pentru startup-ul Eat Just din San Francisco, care sa vanda carne de pui cu.

RAPORT UNICEF: Doua treimi dintre copiii de varsta scolara din lume nu au acces la Internet acasa

Doua treimi dintre copiii cu varste scolare din lume - sau 1,3 miliarde de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 17 ani - nu au conexiune la Internet acasa, potrivit unui nou raport comun al UNICEF si al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor UIT).

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul de la Pfizer si BioNTech impotriva COVID-19

Regatul Unit a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul anti-coronavirus de la Pfizer si BioNTech pentru utilizare pe scara larga, transmite BBC. MHRA, autoritatea britanica de reglementare in.

Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a.

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3% (studiu)

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de doar 32,3%, potrivit raportului DESI The Digital Economy and Society Index), care indica o tendinta usor crescatoare a digitalizarii institutiilor publice in ultimii trei ani, scrie Agerpres. Totodata, la capitolul Servicii Publice Digitale, Romania se situeaza in continuare pe ultimul loc la nivel european din 28 de tari. in luna noiembrie, Zitec, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii online, lansa Ghidul Esential de Digitalizare a Primariilor, realizat de echipa Regista. ro. Pentru a primi documentul, primariile interesate trebuie sa completeze un chestionar prin care isi evalueaza gradul de digitalizare actual.

PARLAMENTARELE Alegerile, adica ce a mai ramas din lume...

Redeschid scolile in conditii de siguranta! - este sloganul unui partid despre care estimarile dau perspectiva de a obtine 8% din voturi. Al unui partid care nu va guverna si care nu poate face nimic din ceea ce promite ca va face. De altfel, mecanismul asa-zisei promisiuni este el insusi paradoxal: o promisiune inseamna sa convingi pe cineva ca vei face ceva care este util acelui cineva. Uneori, acel cineva trebuie sa faca el insusi ceva pentru ca promisiunea sa fie tinuta. Anume, in cazul dat, sa voteze. Dar cand stii ca votul dat acelui partid de toti votantii lui e estimat ca va reprezenta 8% si ca acel partid nu are nicio posibilitate sa faca ceea ce promite, votul devine o absurditate.

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )