Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj. Nicusor Dan, avantaj infim in fata Gabrielei Firea. Foarte multi bucuresteni sunt nehotarati

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Nicusor Dan, avantaj infim in fata Gabrielei Firea. Foarte multi bucuresteni sunt nehotarati

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si de Alianta USR-PLUS, este cotat cu 31%, in timp ce candidatul PSD Gabriela Firea are 29%, arata un sondaj comandat de PNL, potrivit Digi 24. Candidatul PMP, Traian Basescu, este cotat cu 10%. Un procent foarte mare este insa cel al nehotaratilor: 22%. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: O provoc pe Gabriela Firea la trei dezbateri, in ultima saptamana de campanie. Am mai invitat-o, dar a dat un raspuns evaziv

Nicusor Dan sustine ca a invitat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri in ultima saptamana de campanie, dar primarul general a dat un raspuns evaziv,ca depinde de invitatiile pe care televiziunile ni.

Nicusor Dan: O provoc pe Gabriela Firea la trei dezbateri, in ultima saptamana de campanie. Am mai invitat-o, dar a dat un raspuns evaziv

Nicusor Dan sustine ca a invitat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri in ultima saptamana de campanie, dar primarul general a dat un raspuns evaziv,ca depinde de invitatiile pe care televiziunile ni.

Sondaj intern PNL. Emotii pentru Primaria Bucuresti: cate procente il despart pe Nicusor Dan de Gabrielei Firea

Un sondaj intern al PNL arata ca lupta la primaria Capitalei dintre Nicusor Dan, sustinut de PNL-USR-PLUS, si Gabriela Firea de la PSD este una foarte stransa. Potrivit sondajului, Nicusor Dan este preferat de 31% dintre respondenti, Gabriela Fireade 29%, iar Traian Basescu de 10%.

Nicusor Dan ii cere din nou Gabrielei Firea sa accepte trei dezbateri fata in fata: Sa fie in sala de Consiliu, cu toate televiziunile care vor sa vina

Candidatul sustinut de PNL si USRPLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a reiterat, luni, invitatia pentru Gabriela Firea de a participa la trei dezbateri in ultima saptamana a campaniei electorale. Dezbaterile ar urma sa fie organizate in sala Consiliului General, pentru a nu depinde de invitatiile de la anumite televiziuni.

Nicusor Dan: Lui Firea ii este frica sa iasa intr-o dezbatere publica. Strategia ei este sa minta in medii controlate

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan spune ca Gabrielei Firea ii este frica sa participe la o dezbatere publica alaturi de el, iar strategia prim-vicepresedintelui PSD este de a minti in medii controlate si de a cheltui milioane de euro din banii bucurestenilor pentru propaganda politica.

Averea lui Nicusor Dan: o masina fabricata pe vremea comunismului. Cat de bogata e Firea

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan are p avere modesta fata de principalii sai competitori. Potrivit declaratiei de avere consultata de Adevarul, acesta nu detine terenuri, nici macar o locuinta si traieste din indemnizatia de deputat.

Nicusor Dan o cheama din nou pe Firea la cel putin trei dezbateri la CGMB Firea vrea o dezbatere electorala cu Nicusor Dan, Basescu si Tariceanu, la o autobaza STB

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri unu la unu in ultima saptamana a campaniei electorale, in sala Consiliului General. Firea vrea insa o dezbatere cu toti cei trei candidati de dreapta, Nicusor Dan, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, si propune ca intalnirea sa aiba loc la o autobaza a STB.

Firea promite 250.000 de teste COVID pentru elevi. Nicusor Dan: A facut doar 13.000 de teste in 6 luni

Primarul general Gabriela Firea a criticat actiunile Guvernului pentru inceperea anului scolar. Primaria Capitalei si Consiliul General tin loc si de Ministerul Educatiei si de Ministerul Sanatatii. Noi trebuie sa facem tot ceea ce lipseste ca activitate din partea ministerelor, a afirmat Firea, care a promis 250. 000 de teste pentru elevi. in replica, Nicusor Dan sustine ca Firea a facut doar 13. 000 de teste pana acum.

Nicusor Dan: Gabriela Firea nu se intelege cu nimeni. Toata lumea o saboteaza Despre perspectiva de a ajunge Primar General, dar cu un Guvern PSD: Doamne fereste! (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a ajuns in faliment financiar pentru ca Administratia PSD - Firea a gestionat defectuos veniturile.

Nicusor Dan, despre o dezbatere cu Gabriela Firea: E logic sa avem o dezbatere finala in care fiecare dintre noi sa vina cu argumentele lui. Nu s-a mai intamplat demult ca cifrele din spatiul public sa fie asa de diferite (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, sustine ca e nevoie de o dezbatere finala intre el si Gabriela Firea, principala sa contracandidata, precizand ca pe fiecare dintre te.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )