Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

B1 B1,
Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul. continuă pe B1

Estimari ale Parlamentului European: PSD conduce n topul intentiilor de vot la euroalegeri, cu 26,5%, urmat de PNL, cu 23% / Pro Romnia intra direct n top 3

Parlamentul European a lansat astazi primele estimari ale viitoarei sale componente, in baza unei selectii de sondaje nationale reprezentative. Potrivit datelor agregate, la alegerile din 26 mai, PSD va obtine 10 mandate, fiind creditat cu o intentie de vot de 26,5%.

Liderul ALDE din Parlamentul European sare in apararea lui Kovesi. Ce ii cere presedintelui Tajani

Guy Verhodstadt, liderul alesilor ALDE din Parlamentul European, a anuntat, luni, pe Twitter ca ii cere presedintelui forului european sa se asigure de faptul ca Laura Codruta Kovesi va avea un tratament corect in procesul de selectie pentru viitorul procuror-sef al Parchetului European, in conditiile in care aceasta e contestata de PSD si de politicienii ALDE din Romania.

Sustinatorii candidatului George Simion in alegerile pentru Parlamentul European, interzisi in Republica Moldova

Caravana ,,Romania MARE in Europa a candidatului independent in alegerile pentru Parlamentul European, George Simion, a fost interzisa in Republica Moldova. Politistii de frontiera nu au permis accesul in Republica Molodva a microbuzului tricolor in care se aflau sustinatorii lui George Simion, care urmau sa ajunga la Chisinau la intrevederi cu cetatenii.

Antena 3 a prezentat scrisoarea lui Kovesi trimisa catre Parlamentul European

Sabina Iosub a prezentat in exclusivitate, la Antena 3, scrisoarea lui Kovesi catre Parlamentul European. Kovesi explica in cateva pagini motivul pentru care este cea mai calificata pentru aceasta.

Orban (PNL): Bugetul PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari. Pune in pericol viata si siguranta fiecarui roman

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, vineri, ca bugetul prezentat de PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari la adresa sigurantei nationale, motiv pentru.

Ludovic Orban (PNL): Bugetul este construit pe BANI FALSI. PSD - ALDE condamna Romania la stagnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca bugetul de stat pe anul 2019 este construit pe bani falsi, ceea ce va duce la stagnarea Romaniei. Bugetul a fost adoptat vineri, chiar daca liberalii au.

Parlamentul European cere relaxarea regimului de prescriere a canabisuluimedicinal

In rezolutia adoptata, europarlamentarii fac un apel catre Comisia Europeana si autoritatile din tarile membre UE sa faca o distinctie clara intre canabisul medicinal si alte utilizari ale acestei plante, potrivit site-ului Parlamentului European. in plus, se cere relaxarea legslatiei in vigoare.

Parlamentul European cere protectie pentru homosexuali

Plenul Parlamentului European a aprobat, ieri, la Strasbourg doua rezolutii care solicita mai multe politici de combatere a discriminarii si de protectie a homosexualilor, transsexualilor si intersexualilor, transmite agentia EFE.

Ludovic Orban: Bugetul de stat prezentat de PSD-ALDE condamna Romania la stagnare si transforma anul 2019 intr-un an pierdut pentru romani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii au votat impotriva bugetului de stat prezentat de PSD-ALDE, pentru ca acesta condamna Romania la stagnare si transforma anul 2019 intr-un an pierdut pentru romani.

LUDOVIC ORBAN: Bugetul de stat prezentat de PSD-ALDE condamna Romania la stagnare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca liberalii au votat impotriva bugetului de stat prezentat de PSD-ALDE, pentru ca acesta condamna Romania la stagnare si transforma anul 2019 intr-un an pierdut pentru romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )