Libnet.ro
UNICEF

11:31

SONDAJ Sunteti de acord cu protestele profesorilor?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Sunteti de acord cu protestele profesorilor?

Sindicalistii din invatamant au anuntat ca picheteaza, miercuri si joi, sediul Ministerului Muncii. Ei cer modificari la legea salarizarii bugetarilor, despre care spun ca a creat discriminari inclusiv in randul angajatilor din invatamant, cat si schimbarea unei OUG care afecteaza veniturile angajatilor din invatamant aflati in concediu medical. Sondaj HotNews. ro: Sunteti de acord cu protestele profesorilor?. continuă pe Hotnews

DEZBATERE PUBLICA Sunteti de acord ca Primaria Capitalei sa finanteze din bani publici activitatea CSM Bucuresti si sa plateasca pentru cea mai buna jucatoare de handbal din lume peste 100.000 de lei lunar?

Primaria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal plateste jucatoarei de handbal, Cristina Neagu 101. 649 lei brut, scrie tolo. ro. In 2017, din bugetul Primariei Capitalei, CSM Bucuresti a primit circa 66 milioane lei. Salariul urias al Cristinei Neagu reaprinde o dezbatere majora in Romania, valida insa si in alte tari europene: este moral ca bugetele publice primarii, consilii judetene, companii de stat) sa fie cheltuite pentru sportivi profesionisti?.

Au inceput PROTESTELE! Sindicalistii din Educatie protesteaza in fata Ministerului Muncii. Ce i-a SCOS in STRADA

UPDATE: Protestele din sistemul de invatamant au inceput. Aproximativ 100 de sindicalisti protesteaza miercuri in fata Ministerului Muncii, nemultumiti de Legea salarizarii. Ei solicita modificarea mai.

incep PROTESTELE! Sindicalistii din Educatie picheteaza miercuri Ministerul Muncii

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat luni ca a decis declansarea protestelor si ca va picheta miercuri si joi sediul Ministerului Muncii, pe fondul modificarilor aduse de masurile.

Sindicalistii din Educatie iNCEP PROTESTELE. FSLI picheteaza miercuri si joi Ministerul Muncii

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta ca va picheta miercuri si joi sediul Ministerului Muncii, pe fondul modificarilor aduse de masurile fiscale implementate de guvernarea PSD-ALDE,.

Sindicalistii din Educatie iNCEP PROTESTELE. FSLI picheteaza miercuri si joi Ministerul Muncii (VIDEO)

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta ca va picheta miercuri si joi sediul Ministerului Muncii, pe fondul modificarilor aduse de masurile fiscale implementate de guvernarea PSD-ALDE,.

Sindicalistii din invatamant picheteaza Ministerul Muncii incepand de astazi

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) a anuntat, luni, ca a decis declansarea protestelor, astfel ca miercuri si joi sindicalistii picheteaza sediul Ministerului Muncii, ei cerand, intre altele, modificarea OUG 3/2018 privind unele masuri fiscal - bugetare, prin care mii de angajati din invatamant aflati in concediu medical pierd sume importante din venit si renegocierea Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea bugetarilor, despre care spun ca a creat discriminari atat in randul anajatilor din sistemul bugetar, cat si in randul angajatilor din invatamant, potrivit news. ro.

Sindicalistii din invatamant suspenda protestul de joi, in urma discutiilor cu ministrul Muncii

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant care a pichetat, miercuri, Ministerul Muncii, nemultumit de faptul ca revolutia fiscala a afectat veniturile din educatie, a anuntat ca a decis suspendarea protestului anuntat pentru joi, in urma discutiilor avute cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )