Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Investitorii straini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta

Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta de-a lungul timpului. in masura in care rezultatul votului si dezbaterea care ii va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrata a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de masuri venite peste noapte, fara o minima consultare sau perioada de ajustare la ele, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de catre Consiliul Investitorilor Straini.

Klaus Iohannis: E timpul ca opozitia parlamentara sa se adune

Dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, opozitia trebuie sa se uneasca, iar PNL trebuie sa vina cu nou concept pentru politica romaneasca, a declarat marti, la Craiova, Presedintele Klaus.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Referendumul din 26 mai si incalcarea dreptului constitutional de a avea acces la informatiile de interes public

Am intrat in saptamana la capatul careia va avea loc referendumul convocat de Presedintele Romaniei pe tema justitiei. Este absolut firesc ca in acest context sa fie pusa intrebarea daca suntem pregatiti, din punct de vedere normativ, in legatura cu desfasurarea acestui referendum.

O colectie impresionanta de viori la concertul din 26 mai de la Sala Radio

Violonistul Razvan Stoica, pianista Andreea Stoica si ansamblul pe care l-au fondat impreuna in 2010, Kamerata Stradivarius, vor urca pe scena Salii Radio duminica, 26 mai, ora 19. in program: 8 anotimpuri celebrele concerte pentru vioara si orchestra de Antonio Vivaldi, alaturi de Anotimpurile la Buenos Aires de Astor Piazzolla.

in linie dreapta pentru alegerile din 26 mai!

La finalul saptamanii acesteia ne asteapta doua voturi extrem de importante pentru trasarea viitorului apropiat al Romaniei alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie.

Norica Nicolai sustine ca referendumul pentru justitie nu poate fi validat

Referendumul pe justitie din 26 mai nu poate fi validat, pentru ca induce nevoia unor schimbari constitutionale, iar acest lucru nu este posibil, a sustinut, la RFI, eurodeputata ALDE Norica Nicolai, candidata la un nou mandat in PE.

Klaus Iohannis: Cred ca referendumul va trece. Romani, nu irositi dreptul la vot. Mergeti si votati! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in opinia sa, referendumul din 26 mai va fi validat. intrebat de reporteri cine va deconta un eventual esec al referendumului, seful statului a.

Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a prezentat pasii pe care trebuie sa ii parcurga alegatorul in data de 26 mai

Autoritatea Electorala Permanenta a facut miercuri o simulare a procesului de votare la alegerile europarlamentare si la referendumul national, care se vor desfasura in data de 26 mai. Acestia au prezentat pasii pe care alegatorii trebuie sa ii urmeze.

HOROSCOPUL saptamanii 20 - 26 mai. Zodiile care vor avea o saptamana binecuvantata - Se anunta mari schimbari in weekend

HOROSCOPUL saptamanii 20 - 26 mai aduce schimbari pozitive pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Vei trece printr-o situatie extrordinara cu un prieten sau un grup de persoane si ti se vor seta noi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )