Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sondajul care schimba tot: Vor sau nu romanii alegeri locale in pandemia COVID

Antena3 Antena3,
Sondajul care schimba tot: Vor sau nu romanii alegeri locale in pandemia COVID

Antena 3 a prezentat vineri seara, in exclusivitate, un sondaj CURS cu privire la parerea romanior legata de alegerile locale din 2020. Astfel, potrivit datelor, se pare ca romanii isi doresc ca scrutinul sa se desfasoare chiar si in starea de alerta. continuă pe Antena3

Se schimba tot in agricultura. Ce fructe le vor aduce bani frumosi romanilor

Agricultura romaneasca se afla la rascruce. Din granarul Europei, tara noastra ar putea deveni un veritabil producator de fructe exotice. Specialistii considera ca seceta si canicula din ultimii ani au daunat culturilor tradintionale pe care le producea Romania, iar in acest moment se gaseste sol fertil pentru recolte de kiwi, curmale, rodii, si chiar banane.

Documentul care dispare definitiv din Romania. Romanii nu mai au nevoie de acest act, incepand de vineri

In urma cu douazeci de ani, printr-o lege ce intra in vigoare in data de 24 august 2000, romanii aveau obligativitatea sa se prezinte la urnele de vot, fie ca vorbim de alegeri generale, prezidentiale sau locale, cu un document numit Carte de alegator. Conform procedurilor legea a avut valabilitate 20 de ani, adica pana .

Decizia BNR care ii vizeaza pe toti romanii. Ce s-a decis acum in legatura cu banii din tara

Banca Nationala a Romaniei BNR) a luat ieri o decizie importanta: a redus dobanda de politica monetara de la 1,75 la 1,5% pe an. Hotararea incurajeaza investitiile si consumul, iar, potrivit specialistilor, economia ar putea, astfel, sa se mentina in miscare in aceasta perioada de criza. Mai multe detalii, in continuare. BNR a redus dobanda .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )