Libnet.ro
UNICEF

09:30

SONICWALL: Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONICWALL: Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica

Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania. in ultimul an, mai mult de 80% dintre scolile care au abordat echipa SonicWall din Romania s-au plans de probleme majore intampinate in accesarea Internetului si securizarea retelelor WiFi in anul scolar precedent. continuă pe Ziarul Bursa

Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica. Principalele cauze

Pierderile unei singure institutii de invatamant pot ajunge la sute de mii de euro, iar refacerea unei retele si recuperarea datelor poate dura chiar si jumatate de an. Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania, arata studiul unei companii de securitate.

Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate: pierderi de sute de mii de euro

Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania. In ultimii ani, tot mai multe scoli se.

De ce tehnologiile de recunoastere faciala devin tot mai controversate in tara occidentala care le foloseste cel mai mult

De cativa ani politia din Marea Britanie investeste tot mai mult in soft-uri de recunoastere faciala si tot mai des pot fi vazute dubele albe unde imaginile sunt procesate pentru a se decide ce persoane suspecte vor fi legitimate. insa chiar si o tara atat de obisnuita cu camerele de supraveghere incepe sa-si puna intrebari presante despre tehnologia de face recognition: este folosita legal, incalca dreptul la intimitate, are inca erori, s-a exagerat cu implementarea ei? Politia spune insa ca tehnologia este foarte utila in depistarea celor care au de gand sa comita atentate teroriste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )