Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sora liderului ucis al Statului Islamic, capturata de Turcia

Adevărul Adevărul,
Sora liderului ucis al Statului Islamic, capturata de Turcia

Sora mai mare a liderului ucis al gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost capturata in nord-vestul Siriei, in timpul unui raid al Turciei, a anuntat un oficial turc, descriind capturarea drept o adevarata mina de aur in ceea ce priveste informatiile pe care le-ar putea obtine de la aceasta. continuă pe Adevărul

Directorul Serviciilor Secrete ruse spune ca informatiile existente nu dovedesc moartea liderului Statului Islamic

Sergei Naryshkin, directorul Serviciilor Secrete de Informatii din Rusia, a declarat agentiei de stiri TASS ca nu sunt dovezi solide care sa concluzioneze ca liderul Statului Islamic,Abu Bakr al-Baghdadi, a fost omorat in raidul purtat de Statele Unite.

Sora lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost capturata de Turcia la o saptamana dupa uciderea fostul lider terorist

Turcia a reusit sa o captureze luni, in nordul Siriei, pe sora liderului gruparii Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, conform unui oficial de rand inalt, citat de Reuters. Aceasta operatiune vine la o.

Prima lovitura a Statului Islamic dupa uciderea lui Al-Baghdadi si numirea unui nou lider in fruntea organizatiei jihadiste

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) a revendicat sambata, intr-un comunicat, atacul de vineri in care si-au pierdut viata 53 de soldati si un civil intr-o tabara militara situata in regiunea Menaka din nord-estul statului Mali, informeaza AFP. Este prima lovitura a ISIS dupa uciderea liderului sau Al-Baghdadi si alegerea unui nou sef in fruntea organizatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )