Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sora lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost capturata de Turcia la o saptamana dupa uciderea fostul lider terorist

B1 B1,
Sora lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost capturata de Turcia la o saptamana dupa uciderea fostul lider terorist

Turcia a reusit sa o captureze luni, in nordul Siriei, pe sora liderului gruparii Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, conform unui oficial de rand inalt, citat de Reuters. Aceasta operatiune vine la o. continuă pe B1

Turcia anunta ca a arestat-o pe sora lui Abu Bakr al-Baghdadi

Turcia a capturat-o luni in orasul Azaz, din nordul Siriei, pe sora liderului gruparii Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, a declarat pentru Reuters un oficial turc de rang inalt, precizand ca impreuna cu ea au mai fost arestati sotul si nora ei. Fratele ei, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit saptamana trecuta in urma unei operatiuni speciale a SUA efectuate in nord-vestul Siriei.

Sora fostului lider ISIS a fost capturata in nordul Siriei

Sora fostului lider ISIS, ucis in raidul american de acum doua saptamani, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost capturata in nordul Siriei, spun oficiali turci, citati de BBC News. Rasmiya Awad, in varsta de 65 de ani, a fost retinuta in urma unui raid care a avut loc luni, in apropierea orasului Azaz.

Sora liderului ucis al Statului Islamic, capturata de Turcia

Sora mai mare a liderului ucis al gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost capturata in nord-vestul Siriei, in timpul unui raid al Turciei, a anuntat un oficial turc, descriind capturarea drept o adevarata mina de aur in ceea ce priveste informatiile pe care le-ar putea obtine de la aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )