Libnet.ro
UNICEF

09:45

SORIN CIMPEANU: Renuntarea la masca de protectie in curtea scolilor - la latitudinea conducerii, daca asigura program decalat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: Renuntarea la masca de protectie in curtea scolilor - la latitudinea conducerii, daca asigura program decalat

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat, astazi, ca decizia privind renuntarea la purtarea mastii de protectie sanitara in curtea scolilor ramane la latitudinea fiecarei unitati de invatamant, conditia fiind asigurarea unui program decalat pentru evitarea aglomerarilor. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Cimpeanu: Sunt convins ca in orice situatii se vor gasi solutii ca elevii sa poata sustine unele dintre cele mai importante examene din viata lor, sigur, cu respectarea masurilor de protectie sanitara (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat duminica, pentru B1 TV, ca programa pentru Evaluarea Nationala si examenul de Bacalaureat de anul acesta nu va suferi modificari si ca deja au avut loc simulari.

SORIN CIMPEANU: 2,6 milioane de elevi merg de luni la scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ca aproximativ 2,6 milioane de elevi vor merge, incepand de luni, la scoala cu prezenta fizica, numarul acestora fiind cu aproximativ 200. 000 mai mare decat cel al elevilor care au fost prezenti in banci saptamana trecuta.

SORIN CIMPEANU: Peste 50 la suta dintre cadrele didactice s-au vaccinat impotriva COVID-19

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, joi seara, ca 44 la suta dintre angajatii din invatamant s-au vaccinat impotriva COVID-19, iar in ceea ce priveste cadrele didactice, 50 la suta dintre acestea sunt imunizate. Testarea ramane, insa, o solutie realista, a precizat ministrul.

Sorin Cimpeanu: Sute de mii de copii nu au avut parte de o educatie corespunzatoare

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni seara ca in ultimii doi ani multe sute de mii de copii nu au avut parte de o educatie corespunzatoare: Ma refer la acei elevi care teoretic au avut acces fara nici un fel de problema la invatamant online.

Sorin Cimpeanu: Sistemul de educatie nu a fost pregatit pentru predarea online. Dupa aceasta criza sanitara, vom avea o componenta mult mai pronuntata de invatamant online (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca pierderile generate de predarea online nu pot si nu trebuie sa fie negate. La Talk B1 cu Irina Petraru, demnitarul a explicat ca sistemul romanesc de.

Sorin Cimpeanu, despre cazul copilului peste care a cazut un dulap: O cercetare a politiei este obligatorie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca in cazul incidentului de la scoala 206 din Bucuresti, unde un dulap a cazut peste un elev, trebuie cercetat. Politia va stabili responsabilul si va impune sanctiuni.

Sorin Cimpeanu: Elevii din Bucuresti vor putea merge cu totii la scoala de miercuri daca CMBSU aproba acest lucru (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni, pentru B1 TV, ca azi va semna impreuna cu Ioana MIhaila, ministrul Sanatatii, Ordinul comun privitor la conditiile de revenire a elevilor in banci.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Vad posibil ca de miercuri sa mearga la scoala toti elevii din Bucuresti

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca toti elevii din Bucuresti ar putea merge fizic la scoala de miercuri, fara diferentiere in functie de clasa, insa a explicat ca acest lucru depinde de de.

Sorin Cimpeanu: Ministerul Educatiei va trebui sa initieze un proces intern pentru a avea o imagine a numarului de angajati vaccinati De ce acum nu se cunoaste exact cati profesori sunt imunizati (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat duminica, pentru B1 TV, ca institutia pe care o conduce va trebui sa demareze un proces intern pentru a vedea exact care este numarul angajatilor din sistem care s-.

Sorin Cimpeanu a anuntat modificarea Ordinului comun cu Ministerul Sanatatii: Prezenta fizica a elevilor in scoli, posibila chiar de a doua zi dupa inregistrarea unei rate de infectare mai mica de 1 la mie (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat duminica, pentru B1 TV, ca a decis impreuna cu ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, modificarea Ordinului comun privitor la conditiile in care elevii pot.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )