Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Grindeanu: Iata cum se fura voturile! Fara nicio jena! Sute de voturi mutate de la un partid la altul!

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu: Iata cum se fura voturile! Fara nicio jena! Sute de voturi mutate de la un partid la altul!

Sorin Grindeanu a postat, marti seara, pe pagina sa de Facebook ceea ce sustine ca este dovada clara a modului in care au fost furate voturi de la candidatul PSD, Dan Tudorache intr-o sectie de votare din Sectorul 1 al Capitalei. Grindeanu afirma ca sute de voturi au fost mutate de la un partid la altul. continuă pe Antena3

Claudiu Nasui: Dovada ca se fura voturile USR-PLUS. Iata cazul sectiei 127...

Dovada ca se fura voturile USR-PLUS. Iata cazul sectiei 127. , scrie pe Facebook Claudiu Nasui, presedintele USR Bucuresti, prezentand discrepantele descoperite intre datele completate pe procesele verbale si cele urcate pe site-ul AEP.

Sorin Grindeanu, intrebat daca ar prefera sa ramana la ANCOM daca PSD obtine un scor dezastruos la Timisoara: Am venit alaturi de o echipa si la bine, si la greu, dar eu va spun ca este la bine

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele social-democratilor, sustine ca va ramane in PSD indiferent de rezultatul votului de la alegerile locale din Timisoara. Sunt la ANCOM doar cateva zile, cum am.

Sorin Grindeanu: PSD a depus plangeri penale impotriva lui Ludovic Orban si Virgil Guran

Sorin Grindeanu a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Partidul Social Democrat PSD) a depus plangeri penale pe numele premierului Ludovic Orban si secretarului de stat Virgil Guran pentru continuarea campaniei electorale la Dambovita, dupa expirarea termenului legal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )