Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorin Grindeanu va candida pentru functia de prim-vicepresedinte al PSD. El face parte din echipa lui Marcel Ciolacu

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu va candida pentru functia de prim-vicepresedinte al PSD. El face parte din echipa lui Marcel Ciolacu

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a anuntat ca va candiala congres pentru functia de prim-vicepresedinte, alaturi de Gabriela Firea, in echipa lui Marcel Ciolacu. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti, afirma Grindeanu. continuă pe Adevărul

SURSE: Calin Popescu Tariceanu ar putea candida pentru functia de primar general al Capitale

Calin Popescu Tariceanu, va candida pentru functia de primar general al Capitalei, potrivit unor surse, citate de G4 Media. Dupa esecul in negocierile cu PSD, liderul ALDE si-ar fi informat, joi dimineata,.

SURSE: Calin Popescu Tariceanu ar putea candida pentru functia de primar general al Capitalei

Calin Popescu Tariceanu, va candida pentru functia de primar general al Capitalei, potrivit unor surse, citate de G4 Media. Dupa esecul in negocierile cu PSD, liderul ALDE si-ar fi informat, joi dimineata,.

Sorin Grindeanu anunta ca revine in politica si candideaza la Congresul PSD in echipa lui Ciolacu

Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu, in prezent presedinte ANCOM, se reintoarce in politica si va candida la Congresul PSD de la mijlocul lunii august pentru un post de prim-vicepresedinte, informatia fiind confirmata vineri de Grindeanu pentru publicatia locala expressdebanat. ro.

Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti, anunta news. ro. Teodorovici face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres sa nu accepte un simulacru de alegeri, in care presedintele sa fie ales cu votul unanimitatii. Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci cand regulile se schimba in timpul jocului, anunta Teodorovici.

Sorin Grindeanu va candida la Congresul PSD pentru functia de prim-vicepresedinte

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a anuntat ca va candiala congres pentru functia de prim-vicepresedinte, alaturi de Gabriela Firea, in echipa lui Marcel Ciolacu. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti, afirma Grindeanu.

PSD Timis: Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa Fostul premier, sustinut pentru functia de presedinte executiv la alegerile nationale ale social-democratilor

PSD Timis anunta, intr-un comunicat de presa, ca Sorin Grindeanu s-a intors acasa, dar ca, de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata si ca va fi sustinut pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD, scrie Agerpres. intr-un mesaj adresat social-democratilor din Timis, fostul premier spune ca va candida pentru postul de presedinte executiv. Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata. Azi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind in unanimitate sustinerea Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD, se arata in comunicatul de presa, de sambata, al PSD Timis.

Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile prevazute de actualul Statut

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti. El face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres sa nu accepte un simulacru de alegeri, in care presedintele sa fie ales cu votul unanimitatii.

Cum a aparut acum in public Kate Middleton. Este pentru prima oara cand face asta

Kate Middleton a iesit in public pentru prima data de la aparitia pandemiei de coronavirus cu masca de prtectie pe fata. Fanii au fost incantati de lookul fresh si surprinzator al Ducesei de Cambridge. Cum a aparut acum in public sotia printului William, Kate Middleton. Este pentru prima oara cand a facut asta Kate Middleton .

Grindeanu si Firea vor fi prim-vicepresedintii PSD. Cine mai face parte din echipa lui Ciolacu

Sorin Grindeanu si Gabriela Firea sunt numele propuse de Marcel Ciolacu pentru cele doua functii de prim-vicepresedinte PSD. Congresul partidului va alege inca 12 vicepresedinti.

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a anuntat in mod oficial ca va candida la Primaria Capitalei. Sunt liberal de 30 ani si am acumulat o experienta foarte mare. Avand in vedere pandemia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )