Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sorin Grindeanu, readus pe scena politica de PSD. Fostul premier, propunerea lui Tudose pentru sefia ANCOM

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu, readus pe scena politica de PSD. Fostul premier, propunerea lui Tudose pentru sefia ANCOM

Sorin Grindeanu ar putea reveni in Guvern. Potrivit unor surse oficiale, fostul premier ar urma sa preia sa primeasca sefia ANCOM, institutie pentru a carei conducere nu mai este nevoie de aprobarea. continuă pe Antena3

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat in dosarul finantarii echipei de fotbal Politehnica Timisoara

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost audiat, luni, la Tribunalul Timis, in calitate de martor in dosarul finantarii echipei de fotbal Politehnica Timisoara, in perioada in care ocupa functia de viceprimar al orasului.

Fostul premier Sorin Grindeanu, propus presedinte al ANCOM

Fostul premier Sorin Grindeanu este propus de prim-ministrul Mihai Tudose pentru functia de presedinte al ANCOM, au declarat surse parlamentare.

Fostul premier Sorin Grindeanu, propus pentru un post caldut, pentru o piata de 4 miliarde de euro

Fostul premier va reveni intr-o functie de conducere, cea de presedinte al ANCOM. Lui Dragnea ii e frica ca i se va alatura lui Victor Ponta, ceea ce ar fi pus in pericol majoritatea parlamentara.

Culisele instalarii fostulului premier Sorin Grindeanu intr-un post cheie, peste o piata de 4 miliarde de euro in telecomunicatii

Fostul premier Sorin Grindeanu va reveni intr-o functie de conducere, cea de presedinte al ANCOM. Dragnea s-a reconciliat cu Grindeanu de teama ca fostul premier i se va alatura lui Victor Ponta, ceea ce ar fi pus in pericol majoritatea parlamentara.

Culisele reinstalarii fostulului premier Sorin Grindeanu intr-un post cheie, peste o piata de 4 miliarde de euro in telecomunicatii

Fostul premier Sorin Grindeanu va reveni intr-o functie de conducere, cea de presedinte al ANCOM. Dragnea s-a reconciliat cu Grindeanu de teama ca fostul premier i se va alatura lui Victor Ponta, ceea ce ar fi pus in pericol majoritatea parlamentara.

Surse: Sorin Grindeanu se intoarce intr-o functie publica. Ce institutie va prelua fostul premier

Senatorii si deputatii stabilesc, luni, data la care vor numi noul presedinte al Autoritatii de reglementare in telecomunicatii. Seful ANCOM, Adrian Dita, a demisionat. Potrivit Digi24, premierul Tudose il va propune pe Sorin Grindeanu pentru acest post. Numirea in functie a sefilor ANCOM se va face, pentru prima oara, fara implicarea presedintelui Romaniei. Procedura a fost modificata, prin ordonanta de urgenta, de guvernul Grindeanu.

Sorin Grindeanu, audiat la Tribunalul Timis in dosarul de finantare a echipei Poli Timisoara

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost citat astazi,ca martor, la Tribunalul Timis, pentru a fi audiat in dosarul de finantare a echipei de fotbal Politehnica Timisoara, in vremea in care aceasta era patronata de omul de afaceri Marian Iancu.

Surse: Sorin Grindeanu ar putea reveni in Guvern. Fostul premier ar prelua sefia ANCOM

Sorin Grindeanu ar putea reveni in Guvern. Potrivit unor surse oficiale, fostul premier ar urma sa preia sa primeasca sefia ANCOM, institutie pentru a carei conducere nu mai este nevoie de aprobarea.

La ordinea zilei: Pe ce salariu se intoarce Sorin Grindeanu in viata publica, ca sef al ANCOM

Dana Grecu a dezvaluit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, ca fostul premier Sorin Grindeanu ar urma sa castige un salariu de 10. 000 de euro pe luna, in conditiile in care va primi.

Sorin Grindeanu, audiat in dosarul de finantare a echipei Poli Timisoara

Fostul premier Sorin Grindeanu a citat ca martor la Tribunalul Timis, pentru a fi audiat in dosarul de finantare a echipei de fotbal Politehnica Timisoara, in vremea in care aceasta era patronata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )