Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sorina Pintea anunta ca raportul Corpului de control referitor la INML este gata si va fi transmis vineri familiei Alexandrei Macesanu

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea anunta ca raportul Corpului de control referitor la INML este gata si va fi transmis vineri familiei Alexandrei Macesanu

Raportul Corpului de control referitor la Institutul National de Medicina Legala a fost terminat in cursul noptii de miercuri, iar cel tarziu vineri ar urma sa fie transmis persoanei care l-a cerut, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Controlul Ministerului Sanatatii a fost facut dupa ce Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a cerut verificari la INML cu privire la gestionarea informatiilor despre expertizele efectuate in cazul Caracal. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea anunta ca saptamana viitoare va invita ONG-urile la discutii pentru masurile urgente ce trebuie luate in spitalele de psihiatrie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca va invita saptamana viitoare la discutii comisia de specialitate a ministerului si reprezentantii ONG-urilor, pentru identificarea masurilor ce trebuie luate in privinta spitalelor de psihiatrie.

Raportul Corpului de Control al ministerului Sanatatii cu privire la INML este gata. Anuntul facut de Sorina Pintea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca raportul Corpului de control referitor la INML a fost terminat in cursul noptii de miercuri si ca, cel tarziu.

Sorina Pintea, reactie cu privire la cazul Caracal: Sa lasam INML sa isi faca treaba

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca INML ar trebui lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal. Dupa ce specialistii INML nu au reusit identificarea unui ADN intr-un femur gasit in.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de control sa faca verificari la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis miercuri Corpul de control la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici pentru a face verificari privind aspecte administrative, potrivit.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de control la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, miercuri, Corpul de control la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici pentru a face verificari privind aspecte administrative, potrivit reprezentantilor MS.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de control la INML

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis miercuri Corpul de control la Institutul National de Me.

Ministrul Sanatatii: Sa lasam specialistii de la INML sa isi faca treaba. Sorina Pintea va discuta cu Alexandru Cumpanasu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va avea o intalnire cu Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in contextul in care acesta a anuntat ca va face o plangere la Minister pentru a .

SORINA PINTEA: 80% dintre manageri nu au ce cauta in sistemul de sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a reiterat, luni, faptul ca 80% dintre manageri nu au ce cauta in sistemul de sanatate si a adaugat ca va fi grabit procesul privind implementarea modificarii indicatorilor de performanta pentru manageri .

Sorina Pintea vrea schimbarea legii dupa cazul Sapoca: Medicii sa poata decide internarea pacientilor periculosi fara decizia instantei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, la Braila, ca va propune modificari legislative in domeniul psihiatriei, acestea urmand sa fie prezentate la Guvern. intre modificari ar fi si ca medicul sa poata decide internarea unui pacient periculos, fara sa aiba decizie judecatoreasca.

Sorina Pintea, despre cazul Sapoca: Suspiciunea mea este ca asistentelor li s-a facut frica

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca suspiciunea sa este ca agresorul de la Spitalul Sapoca a fost deranjat de prezenta unui alt pacient, care fusese pus in acelasi pat cu el si ca asistentelor care erau de garda li s-a facut frica, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )